Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, iş adamı Berk Suyabatmaz ile nişanlandı

Burcu Esmersoy

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Spor spikeri kimliğiyle geniş kitlelere ulaşan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, evliliğe ilk adımı attı. İş adamı Berk Suyabatmaz ile bir yıldır birlikte olan Esmersoy, Suyabatmaz ailesi tarafından istendi.

İstendikten sonra nişan yüzüğü de takan çiftin Mayıs ayında evlenecekleri belirtildi. Çift, nişandan bazı kareleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı.
İstendikten sonra nişan yüzüğü de takan çiftin Mayıs ayında evlenecekleri belirtildi. Çift, nişandan bazı kareleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Berk Suyabatmaz hakkında
1978 yılının Mart ayında dünyaya gelen işadamı Berk Suyabatmaz Antalya'da doğdu.Denizcilik sektörü üzerine iş hayatını sürdüren Suyabatmaz ayrıca kayak sporları ile de ilgilenmektedir.
Berk Suyabatmaz hakkında 1978 yılının Mart ayında dünyaya gelen işadamı Berk Suyabatmaz Antalya'da doğdu.Denizcilik sektörü üzerine iş hayatını sürdüren Suyabatmaz ayrıca kayak sporları ile de ilgilenmektedir.
Burcu Esmersoy hakkında
2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun oldu. New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynadı. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı.
Burcu Esmersoy hakkında 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun oldu. New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynadı. Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >