Ünlü sunucu Defne Samyeli'nin annesi kalp krizi geçirdi

Defne Samyeli ve annesi Sendegül Samyeli
Defne Samyeli ve annesi Sendegül Samyeli

Ünlü sunucu Defne Samyeli'nin annesi Sendegül Samyeli, kalp krizi geçirdi.

Ünlü sunucu Defne Samyeli'nin annesi Sendegül Samyeli'nin, geçtiğimiz Cumartesi günü kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Acilen ameliyata alındı

Defne Samyeli ve annesi Sendegül Samyeli
Defne Samyeli ve annesi Sendegül Samyeli

Defne Samyeli, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürdüğü annesinin bir ara kalbinin durması sonucu büyük panik yaşadı. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Sendegül Samyeli, hemen ameliyata alındı.

Operasyonu başarılı geçen Samyeli'nin kalbine stent takıldı. Başından ayrılmadığı annesinin sağlık durumunun iyiye gitmesinin ardından ünlü sunucu rahat bir nefes aldı. Sendegül Samyeli, 2 günlük istirahatinden sonra taburcu edildi.

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli
Defne Samyeli

17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul’da doğmuştur. TRT İstanbul Radyosu’nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi’nde Kimya okudu ancak yatay geçiş yaptığı iş idaresi bölümünden mezun oldu. 24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Miss Turkey’den 3. olarak ayrıldı. Avrupa Güzellik Yarışması’nda 4. oldu.

1991 yılında Magic Box kanalında Ümit Aktan ile birlikte sunduğu sabah programı “İyi Günler Türkiye” ile tanınırlığını arttırdı. Kanal D Ana Haber Bülteninde haber sunuculuğu yaptı. Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV Ana Haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. 4 Temmuz 1994 tarihli Melih Kibar şarkılarından oluşan “Tek Başına” isimli bir albümü vardır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >