Ünlü sunucu Murat Başoğlu ifadeye çağrıldı

Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıl, Bodrum'da bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu, Hande Bermek ile evliliğini bitirmişti.

50 yaşındaki ünlü sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı.

14 yıllık evlilik tek celsede bitti
Geçtiğimiz yıl Bodrum'da bir teknede 35 yaşındaki yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan 50 yaşındaki sunucu Murat Başoğlu, 11 Eylül 2017'de eşi Hande Bermek'ten boşandı.
14 yıllık evlilik tek celsede bitti Geçtiğimiz yıl Bodrum'da bir teknede 35 yaşındaki yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan 50 yaşındaki sunucu Murat Başoğlu, 11 Eylül 2017'de eşi Hande Bermek'ten boşandı.
"İntihar etmeyi düşündüm"
Ünlü sunucu, skandal olaydan sonra şu açıklamaları yaptı:


"Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm."
"İntihar etmeyi düşündüm" Ünlü sunucu, skandal olaydan sonra şu açıklamaları yaptı: "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm."
İntihara teşebbüs etti
Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun, daha önce intihara kalkıştığı da iddia edilmişti.
İntihara teşebbüs etti Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun, daha önce intihara kalkıştığı da iddia edilmişti.
Ülke dışına çıkması yasaklandı
Yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek’ten tek celsede boşanan Murat Başoğlu, skandal olayın ardından evini satıp yurt dışına gitmek istemişti. Mahkeme kararı olmadan ülke dışına çıkması yasaklanan ünlü sunucu, Türkiye'de yaşamaya devam ediyor.
Ülke dışına çıkması yasaklandı Yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek’ten tek celsede boşanan Murat Başoğlu, skandal olayın ardından evini satıp yurt dışına gitmek istemişti. Mahkeme kararı olmadan ülke dışına çıkması yasaklanan ünlü sunucu, Türkiye'de yaşamaya devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >