Ünlü sunucu, seyircisi sayesinde kanseri yendi

Ünlü sunucu kanseri yendi
Ünlü sunucu kanseri yendi

Gillian Nuttall televizyon izlerken, ünlü sunucu Piers Morgan'ın agresif cilt kanseri olan kara tümöre yakalandığını fark etti. Morgan, hastalığın başlangıç evresinde olduğunu öğrendi ve hayata tutundu.

Ünlü televizyon sunucusu, kanser olduğu dikkatli bir izleyicisinden gelen uyarı sonucu öğrendi. Hastalığının başlangıç seviyesinde olmasından dolayı yapılan tedavi hayatını kurtardı.

Habertürk'ün haberine göre, seri katillerle ilgili belgesellerle tanınan İngiliz televizyoncu Piers Morgan, bir izleyicisinden gelen uyarı üzerine kansere yakalandığını öğrendi.

Belgeseli izleyen İngiltere Melanom Kanseri Derneği kurucusu Gillian Nuttall, 52 yaşındaki sunucunun gömleğinin açık yakasından "kara tümör" olarak bilinen ve bir tür deri kanseri olan melanom izleri gördüğünü düşündü ve bu görüşünü ünlü isme iletti. Tavsiyeye uyarak doktora giden 3 çocuk babası Morgan, hastalığın başlangıç evresinde olduğunu öğrendi. Ameliyata alınan televizyoncu bu sayede hastalıktan kurtuldu.

Kara tümör en tehlikeli ve en agresif cilt kanseri türüdür ve her yıl binlerce insanı etkilemektedir. Uzmanlara göre kara tümörün bir çok sebebi var. Kara tümör, oldukça yavaş gelişen bir cilt kanseri türüdür ve 20 ila 40 yıl arasında kendisini belli etmeden varlığını devam ettirebilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >