Ünlüler tam kadro sandık başında

Oy kullanmaya gelen Cem Yılmaz, esprileriyle sandık görevlilerini güldürdü.
Oy kullanmaya gelen Cem Yılmaz, esprileriyle sandık görevlilerini güldürdü.

Yenilenen İstanbul Belediye Başkanlığı seçimleri için ünlü isimler tatillerini yarıda kesip oy kullanmak üzere İstanbul'a geldi. Oy kullandıktan sonra kameralara konuşan ünlü isimler, ''Vatandaşlık görevimizi yerine getirmeye geldik'' dedi. Sandığa giden isimlerin arasında Türker İnanoğlu, Cem Yılmaz, Cüneyt Arkın ve Sezen Aksu gibi isimler yer aldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinin bitmesinin ardından yenilenme kararı verilen İstanbul için bugün sandık başına gidildi. Oy kullananlar arasında ünlü isimlerde yer aldı. Tatillerini yarıda kesip oy vermeye gelen isimler kısa açıklamalar yaptı. Hayranlarının fotoğraf isteklerini de kırmayan ünlüler daha sonra oy kullandıkları okuldan ayrıldı.

Cem Yılmaz

                                    
                                    
                                    Cem Yılmaz, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oyunu, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Yılmaz’ın oyunu kullandıktan sonra zarfıyla beraber kapıya yönelerek “Hadi eyvallah” demesi sandık görevlilerini güldürdü.  Oyunu kullanan ünlü komedyen, basın mensuplarının sorularına “Vatandaşlık görevimi yerine getirmem çok normal değil mi?” diyerek yanıt verdi.
Cem Yılmaz Cem Yılmaz, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oyunu, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı. Yılmaz’ın oyunu kullandıktan sonra zarfıyla beraber kapıya yönelerek “Hadi eyvallah” demesi sandık görevlilerini güldürdü. Oyunu kullanan ünlü komedyen, basın mensuplarının sorularına “Vatandaşlık görevimi yerine getirmem çok normal değil mi?” diyerek yanıt verdi.
Acun Ilıcalı

                                    
                                    
                                    Oyunu kullanmaya gelen Acun Ilıcalı, “Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum ama gönlümden en çok ne geçiyor diyorsanız ülkemizdeki gerilimin bitmesini istiyorum. Bunun için dua ediyorum. İnşallah bu son dönemdeki kutuplaşma bir an önce azalarak biter. Huzurlu, mutlu günlerimizi tekrar yaşamaya başlarız. Fazla gerilim var, hiç de mutlu değilim bu durumdan, inşallah uzlaşma olur” dedi.
Acun Ilıcalı Oyunu kullanmaya gelen Acun Ilıcalı, “Şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum ama gönlümden en çok ne geçiyor diyorsanız ülkemizdeki gerilimin bitmesini istiyorum. Bunun için dua ediyorum. İnşallah bu son dönemdeki kutuplaşma bir an önce azalarak biter. Huzurlu, mutlu günlerimizi tekrar yaşamaya başlarız. Fazla gerilim var, hiç de mutlu değilim bu durumdan, inşallah uzlaşma olur” dedi.
Cüneyt Arkın

                                    
                                    
                                    Yeşilçam'ın usta oyuncu Cüneyt Arkın, oyunu Beşiktaş’ta kullandı. Ali Yalkın Ortaokulu'nda eşi Betül Cüreklibatır ile oy kullanmaya gelen Arkın, aracından okulun dış kapısına kadar tekerlekli sandalye ile geldi.  Yeşilçam'ın efsane ismi, “Türkiye’nin huzura, refaha, kardeşliğe, dostluğa, beraberliğe ihtiyacı var. Sanıyorum bu dostluk, beraberlik, omuz omuza, el ele gidişin birinci aşaması oy vermek. Biz de görevimizi yaptık” dedi.
Cüneyt Arkın Yeşilçam'ın usta oyuncu Cüneyt Arkın, oyunu Beşiktaş’ta kullandı. Ali Yalkın Ortaokulu'nda eşi Betül Cüreklibatır ile oy kullanmaya gelen Arkın, aracından okulun dış kapısına kadar tekerlekli sandalye ile geldi. Yeşilçam'ın efsane ismi, “Türkiye’nin huzura, refaha, kardeşliğe, dostluğa, beraberliğe ihtiyacı var. Sanıyorum bu dostluk, beraberlik, omuz omuza, el ele gidişin birinci aşaması oy vermek. Biz de görevimizi yaptık” dedi.
Demet Akbağ

                                    
                                    
                                    Ünlü oyuncu Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika oyunu kullanmak üzere Beşiktaş'ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu'na geldi. Akbağ, sandık görevlilerine "Doğru basmak istiyorum, içeride prova yapabiliyor muyuz?" diye sordu. Sandık görevlilerinin "İçeride boş kağıt var" cevabını vermesi üzerine oyuncu kabine girerek oyunu kullandı.
Demet Akbağ Ünlü oyuncu Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika oyunu kullanmak üzere Beşiktaş'ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu'na geldi. Akbağ, sandık görevlilerine "Doğru basmak istiyorum, içeride prova yapabiliyor muyuz?" diye sordu. Sandık görevlilerinin "İçeride boş kağıt var" cevabını vermesi üzerine oyuncu kabine girerek oyunu kullandı.
Sezen Aksu

                                    
                                    
                                    Sezen Aksu, oyunu Beykoz’daki Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullandı. Mührü oy pusulasında biraz taşan Aksu sandık görevlilerine “Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?” diye sordu. Görevliler de “Diğer partiye sıçramadıysa bir şey olmaz” dedi.
Sezen Aksu Sezen Aksu, oyunu Beykoz’daki Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullandı. Mührü oy pusulasında biraz taşan Aksu sandık görevlilerine “Başıma bir iş gelmeyecek değil mi?” diye sordu. Görevliler de “Diğer partiye sıçramadıysa bir şey olmaz” dedi.
Türker İnanoğlu 

                                    
                                    
                                    Ünlü film yapımcısı ve yönetmen Türker İnanoğlu, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oyunu kullanmak üzere Beykoz’daki Sedat Simavi Ortaokuluna geldi. İnanoğlu, oy verme işleminin ardından kendisini bekleyen gazetecilere, “Tekrarlanan bir seçim için oy kullandım, ülkemiz için hayırlı olur inşallah” dedi.İnanoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların da isteklerini geri çevirmedi.
Türker İnanoğlu Ünlü film yapımcısı ve yönetmen Türker İnanoğlu, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oyunu kullanmak üzere Beykoz’daki Sedat Simavi Ortaokuluna geldi. İnanoğlu, oy verme işleminin ardından kendisini bekleyen gazetecilere, “Tekrarlanan bir seçim için oy kullandım, ülkemiz için hayırlı olur inşallah” dedi.İnanoğlu, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların da isteklerini geri çevirmedi.
Ozan Güven

                                    
                                    
                                    Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan bir diğer isim de Ozan Güven oldu. Güven, “Umarım artık bu seçim herkes için adil, hakkaniyetli ve herkesin içine sinen bir seçim olur'' ifadelerini kullandı.
Ozan Güven Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan bir diğer isim de Ozan Güven oldu. Güven, “Umarım artık bu seçim herkes için adil, hakkaniyetli ve herkesin içine sinen bir seçim olur'' ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >