Ünlülerin ego savaşı! Yıldız Tilbe projesi ünlüleri krize soktu

Ünlülerin ego savaşı! ​Yıldız Tilbe projesi ünlüleri krize soktu

Yıldız Tilbe şarkılarının okunduğu albümde yer alan ünlü isimler, proje öncesi kriz çıkardı.

Haberler.com'un haberine göre; Yıldız Tilbe'nin 39 şarkısının yer aldığı proje, büyük krizleri atlatarak piyasaya hazır hale geldi. Albümde yer alan 39 isim, çıkardıkları krizler ile adeta ego savaşı verdi.

Demet Akalın - Hande Yener krizi!
Albüme damgasını vuran en büyük kriz, Demet Akalın ve Hande Yener arasında yaşandı. İki popçu, albümde isimlerinin aynı listede yer almasını istemedi. Bunun üzerine liste, alfabetik sıralamaya göre hazırlandı. Akalın'ın ismi ilk cd, Yener'in ismi ise ikinci cd'de yer aldı.
Demet Akalın - Hande Yener krizi! Albüme damgasını vuran en büyük kriz, Demet Akalın ve Hande Yener arasında yaşandı. İki popçu, albümde isimlerinin aynı listede yer almasını istemedi. Bunun üzerine liste, alfabetik sıralamaya göre hazırlandı. Akalın'ın ismi ilk cd, Yener'in ismi ise ikinci cd'de yer aldı.
Niçin ismim daha küçük?
Bazı isimler ise isimlerinin yıldız simgesi içerisinde duruş pozisyonuna tepki gösterdi. Birçok isim, isminin küçük ya da altta kalmasına tepki gösterdi.
Niçin ismim daha küçük? Bazı isimler ise isimlerinin yıldız simgesi içerisinde duruş pozisyonuna tepki gösterdi. Birçok isim, isminin küçük ya da altta kalmasına tepki gösterdi.
Kış Güneşi'ni kim okusun?
En büyük şarkı krizi Kış Güneşi'nde yaşandı. Tarkan'a büyük şöhret ve başarı getiren şarkıyı; Ajda Pekkan, Niran Ünsal ve Hande Yener okumak istedi. Şarkıyı kaptırmak istemeyen Pekkan, erkenden stüdyoya girerek şarkıyı okudu ancak sonrasında projeden çekildi ve şarkı Yener ile Ünsal'a kaldı. İki şarkıcı da isteklerinden vazgeçmeyince albümde iki farklı versiyonda Kış Güneşi yer almış oldu.
Kış Güneşi'ni kim okusun? En büyük şarkı krizi Kış Güneşi'nde yaşandı. Tarkan'a büyük şöhret ve başarı getiren şarkıyı; Ajda Pekkan, Niran Ünsal ve Hande Yener okumak istedi. Şarkıyı kaptırmak istemeyen Pekkan, erkenden stüdyoya girerek şarkıyı okudu ancak sonrasında projeden çekildi ve şarkı Yener ile Ünsal'a kaldı. İki şarkıcı da isteklerinden vazgeçmeyince albümde iki farklı versiyonda Kış Güneşi yer almış oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >