Unutulmaz dizilerin yapımcısı milletvekili aday adayı oldu!

Unutulmaz dizilerin yapımcısı millet vekili aday adayı oldu!

Ünlü yapımcı, milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

Paramparça, Kördüğüm gibi dizilerin yapımcılığını yürüten ve dizi oyuncularına bölüm ücretlerini ödemediği haberleriyle gündeme gelen Endemol Shine Türkiye'nin yapımcısı Hakan Eren, siyasete atıldı.

Ak Parti'den aday adaylık başvurusu yapan Eren, oyunculuk da yapıyor.

Paramparça dizisinin konusu

                                    
                                    3 yıl boyunca yapımcılığını yaptığı Paramparça dizisinin konusu: Bir kaza sonucu Gülseren ve Cihan’ın çocukları hastanede karışmış ve kader onları hiç olmadık zamanda buluşturmuştur. Birbirlerinden çok farklı hayatları olan bu iki ailenin bireyleri şimdi aynı hayatlara ve hayallere gebe kalmışlardır. Gülseren görümcesiyle yaşarken aynı zamanda 14 yaşındaki kızını hayata hazırlamaya çalışan cesur bir kadındır. Almanya da olan eşinden boşanma eşiğinde olan Gülseren nerden bilebilirdi ki karşısın bir gün Cihan çıksın. Cihan da aslında evlidir ve 2 tane çocuğu vardır, ama özel hayatında her şey yolunda gitmemektedir. Cihan aradığı mutluluğu çocuklarının annesinde bulamamıştır. Gülseren ile tanıştıktan sonra Cihan’ın hayatı da tepetaklak olmuştur. Bir kaza sonucu bu iki aileyi yakınlaştıran kader çocukların hayatında tamamen tepetaklak etmiştir.
Paramparça dizisinin konusu 3 yıl boyunca yapımcılığını yaptığı Paramparça dizisinin konusu: Bir kaza sonucu Gülseren ve Cihan’ın çocukları hastanede karışmış ve kader onları hiç olmadık zamanda buluşturmuştur. Birbirlerinden çok farklı hayatları olan bu iki ailenin bireyleri şimdi aynı hayatlara ve hayallere gebe kalmışlardır. Gülseren görümcesiyle yaşarken aynı zamanda 14 yaşındaki kızını hayata hazırlamaya çalışan cesur bir kadındır. Almanya da olan eşinden boşanma eşiğinde olan Gülseren nerden bilebilirdi ki karşısın bir gün Cihan çıksın. Cihan da aslında evlidir ve 2 tane çocuğu vardır, ama özel hayatında her şey yolunda gitmemektedir. Cihan aradığı mutluluğu çocuklarının annesinde bulamamıştır. Gülseren ile tanıştıktan sonra Cihan’ın hayatı da tepetaklak olmuştur. Bir kaza sonucu bu iki aileyi yakınlaştıran kader çocukların hayatında tamamen tepetaklak etmiştir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >