Usta oyuncudan şoke eden sözler: Soytarılık ve şaklabanlık

Usta oyuncu Cihan Ünal, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın tiplemesi Recep İvedik hakkında ağır eleştirilerde bulundu.
Usta oyuncu Cihan Ünal, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın tiplemesi Recep İvedik hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Usta oyuncu Cihan Ünal da, Recep İvedik filmini eleştirenler kervanına katıldı. Usta oyuncu Ünal, Kundura Fabrikası'nda çekilen "Kafalar Karışık" filminin setinde Şahan Gökbakar'ın tiplemesi Recep İvedik hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Başrollerinde sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin yer aldığı Kafalar Karışık filminin setinde görüntülenen usta oyuncu Cihan Ünal, Türk Sineması konusunda şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Usta oyuncu Cihan Ünal, "Kafalar Karışık" setinde komedi filmleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ünal, "Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner" dedi.

Bel altı komedi kültürünün zararlarına dikkat çeken Cihan Ünal:

"Bu da insanın ve sanatın yapısını değiştirir. Böyle yapımlar sinemayı değil, ancak kendini kurtarır. Böyle birçok örnek var."

"Soytarılık ve şaklabanlık"

                                    Usta oyuncu Cihan Ünal, "Kafalar Karışık" setinde komedi filmleri hakkında açıklamalarda bulundu:"Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner"
"Soytarılık ve şaklabanlık" Usta oyuncu Cihan Ünal, "Kafalar Karışık" setinde komedi filmleri hakkında açıklamalarda bulundu:"Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner"
"Önemli olan işi şarlatanlığa dökmemek"

                                    Recep İvedik konusunda sorulan sorular karşılığında seriyi hiç izlemediğini dile getiren usta oyuncu, Kadir İnanır'ın "Türk sinemasını komedyenler mi kurtaracak?" sözlerine destek verircesine konuştu. "Önemli olan işi şarlatanlığa dökmemek. Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner."
"Önemli olan işi şarlatanlığa dökmemek" Recep İvedik konusunda sorulan sorular karşılığında seriyi hiç izlemediğini dile getiren usta oyuncu, Kadir İnanır'ın "Türk sinemasını komedyenler mi kurtaracak?" sözlerine destek verircesine konuştu. "Önemli olan işi şarlatanlığa dökmemek. Komedi, toplumun eğitim yapısına göre sunulursa, sulanmaya, belden aşağı olmaya, soytarılığa ve şaklabanlığa döner."
 "Bir sanatsever olarak bundan zevk almıyorum"

                                    Günümüzde çekilen komedi filmlerine gülmediğini belirten Cihan Ünal; "Bir sanatsever olarak bundan zevk almıyorum. Komedi konusunda biraz aşağılarda seyrediyoruz. Kolay ve her şeye gülen bir toplum var. Ülkemizde öncelikle eğitim seferberliği başlatmak gerekiyor" açıklamasında bulundu.
"Bir sanatsever olarak bundan zevk almıyorum" Günümüzde çekilen komedi filmlerine gülmediğini belirten Cihan Ünal; "Bir sanatsever olarak bundan zevk almıyorum. Komedi konusunda biraz aşağılarda seyrediyoruz. Kolay ve her şeye gülen bir toplum var. Ülkemizde öncelikle eğitim seferberliği başlatmak gerekiyor" açıklamasında bulundu.
Görüntü yönetmeni 'Oscar adayı'
Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu’nun oturduğu Kafalar Karışık filminin kadrosunda Altan Erkekli, Musa Uzunlar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise “Mustang” filmi ile Oscar ödülüne aday gösterilen Ersin Gök üstleniyor. Kafalar Karışık filminin 6 Aralık 2018'de vizyona girmesi planlanıyor.
Görüntü yönetmeni 'Oscar adayı' Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu’nun oturduğu Kafalar Karışık filminin kadrosunda Altan Erkekli, Musa Uzunlar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise “Mustang” filmi ile Oscar ödülüne aday gösterilen Ersin Gök üstleniyor. Kafalar Karışık filminin 6 Aralık 2018'de vizyona girmesi planlanıyor.
Filmin konusu

                                    Kafalar Karışık, evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.
Filmin konusu Kafalar Karışık, evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >