Üvey Baba'nın Lamia'sı evlendi! Son hali görenleri şoke etti

Lamia
Lamia

Bir zamanların efsane dizisi Üvey Baba'nın unutulmaz karakteri Lamia'yı canlandıran Burçin Abdullah evlendi! Lamia'nın son halini görenler gözlerine inanamıyor

Üvey Baba dizisinde canlandırdığı Lamia karakteri ile ünlenen Burçin Abdullah, Salih Maraş ile nikah masasına oturdu.

Bir dönemin efsanesiydi!
Bir döneme damga vuran Üvey Baba dizisinde canlandırdığı Lamia karakteri ile ünlenen Burçin Abdullah, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Salih Maraş ile evlendi.
Bir dönemin efsanesiydi! Bir döneme damga vuran Üvey Baba dizisinde canlandırdığı Lamia karakteri ile ünlenen Burçin Abdullah, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Salih Maraş ile evlendi.
Kimse onu tanıyamıyor!
2000 yılının fenomen dizilerinden 'Üvey Baba'nın çocuk yıldızı Burçin Abdullah büyüdü. Son halini görenler gözlerine inanamıyor.
Kimse onu tanıyamıyor! 2000 yılının fenomen dizilerinden 'Üvey Baba'nın çocuk yıldızı Burçin Abdullah büyüdü. Son halini görenler gözlerine inanamıyor.
Çok sayıda dizide rol aldı
1987'de dünyaya gelen Abdullah, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Fakültesi mezunu. 'Kötü Yol', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Dila Hanım', 'Diriliş Ertuğrul', 'Hatasız Kul Olmaz' gibi dizilerde de rol aldı.
Çok sayıda dizide rol aldı 1987'de dünyaya gelen Abdullah, Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Fakültesi mezunu. 'Kötü Yol', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Dila Hanım', 'Diriliş Ertuğrul', 'Hatasız Kul Olmaz' gibi dizilerde de rol aldı.
Filmlerde de oynadı
Oyunculuk kariyeri boyunca, televizyon dizileri dışında sinema filmlerinde de karşımıza çıkan Abdullah, 'Umudun Kıyısında' filminde rol aldı.
Filmlerde de oynadı Oyunculuk kariyeri boyunca, televizyon dizileri dışında sinema filmlerinde de karşımıza çıkan Abdullah, 'Umudun Kıyısında' filminde rol aldı.
Milano'da dünya evine girdi
Çift Milano'da gerçekleşen nikahın ardından Duamo Katedrali önünde mutluluk pozu verdi.
Milano'da dünya evine girdi Çift Milano'da gerçekleşen nikahın ardından Duamo Katedrali önünde mutluluk pozu verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >