Uzaya insan taşıma projesi 2018'e ertelendi

SpaceX, Dragon kapsülüyle gerçekleştireceği ilk mürettebatlı uzay uçuşunu 2018 yılına erteledi.

Mayıs 2018'e ertelendi
Bu proje kapsamında NASA astronotları 2017'nin sonunda Uluslararası Uzay İstasyonu'na götürülecekti. Ancak yaşanan sıkıntılar, projenin Mayıs 2018'e ertelenmesine sebep oldu. Elbette 2017 yılı içerisinde konuyla ilgili testler devam edecek. Hatta Kasım ayında test amaçlı önemli bir yolculuk gerçekleştirilecek.
Mayıs 2018'e ertelendi Bu proje kapsamında NASA astronotları 2017'nin sonunda Uluslararası Uzay İstasyonu'na götürülecekti. Ancak yaşanan sıkıntılar, projenin Mayıs 2018'e ertelenmesine sebep oldu. Elbette 2017 yılı içerisinde konuyla ilgili testler devam edecek. Hatta Kasım ayında test amaçlı önemli bir yolculuk gerçekleştirilecek.
Gerekli tüm adımlar atılıyor
Gerekli tüm adımları attığını belirten şirket, eksiklerin de üzerinde durduklarını belirtti. Dolayısıyla verilen bu tarihler, proje için gerekli olan ekstra zamanı da içeriyor.
Gerekli tüm adımlar atılıyor Gerekli tüm adımları attığını belirten şirket, eksiklerin de üzerinde durduklarını belirtti. Dolayısıyla verilen bu tarihler, proje için gerekli olan ekstra zamanı da içeriyor.
NASA mürettebatı, uzaya Dragon isimli özel bir kapsülle taşınacak. Şirket bir yandan da Dragon ile ilgili diğer çalışmaları yürütmeye devam ediyor.
NASA mürettebatı, uzaya Dragon isimli özel bir kapsülle taşınacak. Şirket bir yandan da Dragon ile ilgili diğer çalışmaları yürütmeye devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >