Uzaylılar 250 bin yıl önce Dünya ile iletişim kuruyorlardı

Bu iddia Mısır'da bulunan ve Uzaylıların dünyaya geldiğine en büyük kanıtlardan birisini oluşturan 250 bin yaşındaki eserden kaynaklanıyor.

"Uzaylılar aslında eski çağlarda Dünya'ya geliyor ve o dönemde yaşayan insanlarla iletişim kuruyorlardı." Bu söylemleri sürekli duyarız. Ancak şimdiye kadar buna kanıt oluşturabilecek hiçbir şey yoktu.

1973 yılında 'Mures Nehri'nde bulunan resimde gördüğünüz "Auid Artifact" isimli bu eser 250 bin yıl yaşında. Şekline baktığımızda özenle yapıldığı anlaşılan bu eser uzaylıların dünyaya geldiğine en büyük kanıt olarak gösteriliyor. Çünkü eser alüminyumdan üretilmiş.

Bilim insanları yaptıkları araştırmalarda bu eserin %90'ının alüminyumdan yüzde %10'unun ise başka materyallerden yapıldığını tespit ettiler. Alüminyum ilk olarak 1825 senesinde Danimarkalı kimyager Hans Christian Orsted tarafından ayrıştırılarak üretildi. Hal böyle olunca 250 bin yıl önce üretilen bir eserde alüminyumun kullanılması bu eserin insanlar tarafından değil başka varlıklar tarafından üretildiği ihtimalini akla getiriyor. 20 cm uzunluğa, 12 cm genişliğe ve 7 cm kalınlığa sahip olan bu eserin kim tarafından, ne amaçla ve nasıl üretildiği hala bilinmiyor.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >