Uzaylılara benzediği gerekçesiyle annesinin reddettiği "Genetik palyaço" hastası bebek

Genetik palyaço hastalığı
Genetik palyaço hastalığı

Hindistan'da uzaylılara benzediği için annesinin emzirmeyi kabul etmediği bebek, dünyada görülen nadir bir hastalığa sahip.

Hindistan'da sıra dışı görünümlü bebek, ülkeyi adeta kasıp kavurdu. Nadir bulunan bir hastalık nedeniyle küçük kafaya ve büyük gözlere sahip bebek, ülkenin ruhani lideri Buda'ya benzetilmesiyle geniş yankı uyandırdı. Annesinin bile emzirmekte çekindiği bebeği görmek için köylüler sıraya dizildi. Doktorlar, çocuğun uzun süre yaşayamayacağını belirtiyor.

"Genetik palyaço" hastalığı

                                    35 yaşındaki anne çocuğu kucağına alınca şok geçirdi.; çünkü çocuğun kafası çok küçük ve gözleri büyüktü. Doktorlar çocukta anne karnında iken 'Genetik palyaço' hastalığının geliştiğini ve bazı organların gelişimini tamamlamadan çocuğun dünyaya geldiğini belirtti.
"Genetik palyaço" hastalığı 35 yaşındaki anne çocuğu kucağına alınca şok geçirdi.; çünkü çocuğun kafası çok küçük ve gözleri büyüktü. Doktorlar çocukta anne karnında iken 'Genetik palyaço' hastalığının geliştiğini ve bazı organların gelişimini tamamlamadan çocuğun dünyaya geldiğini belirtti.
Köylü annenin evine akın ediyor

                                    Tanrılarının ruhunun çocuğun bedenine girdiğine inanan köylüler, annenin evine akın etti. Özellikle çocuğun Hindu inancında kutsal kabul edilen Buda'ya ve Haruman'a benzemesi ülkede büyük ses getirdi.
Köylü annenin evine akın ediyor Tanrılarının ruhunun çocuğun bedenine girdiğine inanan köylüler, annenin evine akın etti. Özellikle çocuğun Hindu inancında kutsal kabul edilen Buda'ya ve Haruman'a benzemesi ülkede büyük ses getirdi.
Anne kabul etmedi

                                    Daha önceki çocukları sağlıklı olan anne, uzaylılara benzeyen bir çocuk dünyaya getirdiğine inanamadığını ve çocuğu ilk gördüğünde doğumu yapan hemşireye, "Çocuğu gözümün önünden al" dediğini söyledi.
Anne kabul etmedi Daha önceki çocukları sağlıklı olan anne, uzaylılara benzeyen bir çocuk dünyaya getirdiğine inanamadığını ve çocuğu ilk gördüğünde doğumu yapan hemşireye, "Çocuğu gözümün önünden al" dediğini söyledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >