Üzgünüz Altın Kelebek, ne yazık ki bir Emmy değilsin

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, dün gece Emmy olma iddiasıyla yola çıkıp en kötü yapımlara verilen Altın Ahududu alabilecek bir "sabah şekeri" programına dönüştü.

Törenin vasatlığına dair ilk detay, birbirinden habersiz olduğu anlaşılan ve koordinasyonun eksikliğini daha ilk dakikalardan kırmızı halıdan gözümüze iteleyen Kelebek köşe yazarlarının yamalı performanslarıydı.

Ödül alacak hemen herkese mikrofon tutularak, aslında törenin gidişatı hakkında fikir verdiler.

3 sezondur izlenme rekorları kıran ve Türkiye izleyicisi tarafından büyük takdir toplayan TRT 1'in sevilen yapımı Diriliş Ertuğrul dizisine "mecburen" ödül verip dizinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ'a konuşma hakkı vermeyen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Emmy olma iddiasıyla yola çıkıp en kötü yapımlara verilen Altın Ahududu alabilecek bir "sabah şekeri" programına dönüştü.

Törenin açılışı Okan Bayülgen'in kızı İstanbul tarafından yapıldı. Yani onlarca kameranın, magazin dünyasının ve birbirinden patlak spotların arasında Bayülgen'in kızı arz-ı endam etti.

Aynı Okan Bayülgen, kızının medyada olmasına ve magazin malzemesi yapılmasına karşı çıkıyordu. Bu karşı çıkışın bir kabullenişe dönüşmesinde Doğan Grubu'na geri dönüşünün büyük etkisi var.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >