Uzun süredir ekranda yoktu! Son hali ile görenleri şaşırtıyor

Almeda Abazi

Ünlü oyuncu, geçirdiği estetik operasyonla adeta başka biri oldu.

Ünlü oyuncu Tolga Sayışman'la evli olan Almeda Abazi, geçirdiği estetik operasyonla adeta başka biri oldu.

Şu sıralar Arnavutluk'da bir yarışma programı sunuculuğa yapan Abazi, farklı hali hali ve tarzıyla görenleri şaşırtıyor.

Eşinden bir ay boyunca uzakta olacak olan Abazi yüzüne ufak dokunuşlar yaptırdı. Ünlü ismin, yanaklarına dolgu yaptırdığı ve çenesini törpülettiği görüldü.
Eşinden bir ay boyunca uzakta olacak olan Abazi yüzüne ufak dokunuşlar yaptırdı. Ünlü ismin, yanaklarına dolgu yaptırdığı ve çenesini törpülettiği görüldü.
İşte son hali
İşte son hali
Almade Abazi hakkında
13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı "Yok Böyle Dans"'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.
Almade Abazi hakkında 13 Şubat 1992'de Arnavutluk'ta doğdu. Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır. Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı "Yok Böyle Dans"'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >