Vadi'de Laz Ziya'nın kızını oynuyordu, bakın şimdi ne halde!

Müge Ulusoy
Müge Ulusoy

Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızını oynayan Meral'in son halini görenler şoke oluyor!

Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızı Meral'i oynayan Müge Ulusoy'un son halini görenler tanıyamıyor.

Son halini görenler tanıyamıyor!

                                    Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy'un son halini görenler, ünlü ismi tanıyamıyor.
Son halini görenler tanıyamıyor! Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy'un son halini görenler, ünlü ismi tanıyamıyor.
Büyük değişim...

                                    Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nde oynayan isimler, şimdilerde geçirdikleri değişimlerle gündeme geliyor.
Büyük değişim... Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nde oynayan isimler, şimdilerde geçirdikleri değişimlerle gündeme geliyor.
Değişimi şoke etti!

                                    Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy da bu değişimi yaşayanlardan biri... Ünlü oyuncunun son hali hayranlarını şaşırttı.
Değişimi şoke etti! Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy da bu değişimi yaşayanlardan biri... Ünlü oyuncunun son hali hayranlarını şaşırttı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >