Vatan Şaşmaz anısına... Yaşasaydı bugün 44 yaşına girecekti

Vatan Şaşmaz
Vatan Şaşmaz

27 Ağustos 2017’de Beşiktaş’ta ünlü bir otelde Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz yaşasaydı, bugün 44 yaşına girecekti.

8 Ocak 1974’te dünyaya gelen Vatan Şaşmaz yaşasaydı, bugün 44 yaşına girecekti.

Vatan Şaşmaz kimdir?

                                    Çapa Ortaokulu, Şehremini Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Şaşmaz, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisine Engin karakteri ile oyunculuk hayatına adım attı.
Vatan Şaşmaz kimdir? Çapa Ortaokulu, Şehremini Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Şaşmaz, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisine Engin karakteri ile oyunculuk hayatına adım attı.
Oyunculuk kariyeri Çocuklar Duymasın ile başladı

                                    Magazin Gazetecileri Derneği tarafından en iyi erkek sunucu seçilen Şaşmaz, aynı zamanda çok sayıda programın sunuculuğunu yaptı. Çocuklar Duymasın ile başlayan oyunculuk kariyerinde de birçok dizide rol aldı.
Oyunculuk kariyeri Çocuklar Duymasın ile başladı Magazin Gazetecileri Derneği tarafından en iyi erkek sunucu seçilen Şaşmaz, aynı zamanda çok sayıda programın sunuculuğunu yaptı. Çocuklar Duymasın ile başlayan oyunculuk kariyerinde de birçok dizide rol aldı.
Sunuculuk yaptı

                                    Birçok TV kanalı programında ve çeşitli organizasyonlarda da sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz, bir süre boyunca TRT Spor’da yayınlanan Taraftar Yarışıyor adlı programı sundu.
Sunuculuk yaptı Birçok TV kanalı programında ve çeşitli organizasyonlarda da sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz, bir süre boyunca TRT Spor’da yayınlanan Taraftar Yarışıyor adlı programı sundu.
Kitap yazarlığına soyundu

                                    Yine bir süre Vatan Mutfağı adlı yemek programını sunan Şaşmaz, yazarlığa da adım atarak Öteki Yüzüm Gri isimli bir kitap yazdı.
Kitap yazarlığına soyundu Yine bir süre Vatan Mutfağı adlı yemek programını sunan Şaşmaz, yazarlığa da adım atarak Öteki Yüzüm Gri isimli bir kitap yazdı.
İlk evliliği

                                    14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere'de konsoloslukta Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 Ocak 2014 tarihinde anlaşmalı boşanma kararıyla 2,5 yıl süren evliliğinden tek celsede boşandı.
İlk evliliği 14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere'de konsoloslukta Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 Ocak 2014 tarihinde anlaşmalı boşanma kararıyla 2,5 yıl süren evliliğinden tek celsede boşandı.
İkinci evliliği

                                    Ardından 13 Eylül 2015 tarihinde bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlendi.
İkinci evliliği Ardından 13 Eylül 2015 tarihinde bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlendi.
Öldürüldü!

                                    Vatan'ın hikayesi, ne yazık ki mutsuz bir sonla bitti. Şaşmaz, 27 Ağustos 2017’de Beşiktaş’ta ünlü bir otelde Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü; Aker daha sonra intihar etti.
Öldürüldü! Vatan'ın hikayesi, ne yazık ki mutsuz bir sonla bitti. Şaşmaz, 27 Ağustos 2017’de Beşiktaş’ta ünlü bir otelde Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü; Aker daha sonra intihar etti.
Yaşasaydı, 44 yaşında olacaktı

                                    Ünlü ismin ölüm haberi annesini ve Şaşmaz'dan bebek bekleyen eşini kahretti. Vatan Şaşmaz yaşasaydı, bugün 44 yaşında olacaktı.
Yaşasaydı, 44 yaşında olacaktı Ünlü ismin ölüm haberi annesini ve Şaşmaz'dan bebek bekleyen eşini kahretti. Vatan Şaşmaz yaşasaydı, bugün 44 yaşında olacaktı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >