Vatan Şaşmaz gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen sevilen sunucu Vatan Şaşmaz sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.   ​
İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen sevilen sunucu Vatan Şaşmaz sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. ​

İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen sevilen sunucu Vatan Şaşmaz sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker’in öldürdüğü ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne getirildi.

Cenaze namazının kılınacağı camiye Vatan Şaşmaz'ın sevenleri akın etti.

Cenaze töreninde Vatan Şaşmaz’ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile Adalı burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadı.

Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı taziyeleri kabul ederken ünlü sunucunun sevenleri de tabutu başında dualar ederek gözyaşı döktü. Cenaze namazı için Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Melike Öcalan ve Yaşar Alptekin, İzzet Yıldızhan, Saruhan Ünel ve Tuğba Özay başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti.

“Denilecek bir şey yok sözün bittiği yerdeyiz”

Vatan Şaşmaz’ın cenaze törenine katılan set arkadaşı Pınar Altuğ, “Söyleyecek bir şey kalmadı maalesef. En son sette beraberdik. Vatan benim çok eski arkadaşım. Çocuklar Duymasın’dan önce mankenlik zamanlarından. Denilecek bir şey yok sözün bittiği yerdeyiz” diye konuştu.

“Çok üzgünüz hepimiz şok olduk”

Tamer Karadağlı ise “Çok üzgünüz hepimiz şok olduk. Büyük bir kayıp çok sevdiğimiz bir kardeşimiz arkadaşımızdı. Ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Kimsenin kimseyi öldürme hakkı olmadığını söyleyen Bora Öztoprak ise şunları söyledi:

"Allah’a inanan zaten onun adaletine inanıyordur. Onun adaleti de insanlar eliyle olmaz, çok yazık. Planlanmış olsa da olmasa da detaylarını bilmiyoruz. İşin içinde bir sürü şeyler dolaşıyor ama Vatan’ı çok seviyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Çok üzüldüm."

Ünlü sunucu Şaşmaz, kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından defnedilmek üzere Çengelköy Mezarlığı’na götürüldü.

Vatan Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasında...
Vatan Şaşmaz'ın yıllarca birlikte program sunduğu Melike Öcalan da cenazeye gelenler arasında...

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam
Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >