Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi cenazeden sonra ilk kez görüntülendi!

Vatan
Vatan

Geçtiğimiz aylarda bir cinayete kurban giden ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi, cenazeden sonra ilk kez görüntülendi!

Üç ay önce Filiz Aker'in cinayetine kurban giden ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın hamile eşi Yasemin Şaşmaz cenazeden sonra ilk kez görüntülendi.

İlk kez görüntülendi!

                                    Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz aylar sonra ilk kez görüntülendi.
İlk kez görüntülendi! Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz aylar sonra ilk kez görüntülendi.
En son cenazede görüntülenmişti

                                    27 Ağustos gecesi bir otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz, cenazeden sonra ilk kez görüntülendi.
En son cenazede görüntülenmişti 27 Ağustos gecesi bir otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz, cenazeden sonra ilk kez görüntülendi.
Siteden çıkmıyor!

                                    8 aylık hamile olan Yasemin Şaşmaz'ın, oturduğu sitenin dışına çıkmadığı ve yalnızca orada yürüyüş yaptığı iddia ediliyor.
Siteden çıkmıyor! 8 aylık hamile olan Yasemin Şaşmaz'ın, oturduğu sitenin dışına çıkmadığı ve yalnızca orada yürüyüş yaptığı iddia ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >