''Bin parçayım hasretinle; sen gittin, ben yarım kaldım'' Vefatının 3. yılında Kayahan...

​Vefatının 3. yılında Kayahan
​Vefatının 3. yılında Kayahan

Yolu sevgiden geçen neredeyse herkesin hayatına dokunmuş usta sanatçı Kayahan'ın 3. ölüm yıl dönümü...

Sanat kariyeri öncesi

                                    
                                    Kayahan Açar; 29 Mart 1949 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu ve gençliği Ankara'da geçti. 1971 yılında profesyonel müzik kariyeri başladı.
Sanat kariyeri öncesi Kayahan Açar; 29 Mart 1949 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu ve gençliği Ankara'da geçti. 1971 yılında profesyonel müzik kariyeri başladı.
İnta Sevgi Köyü

                                    
                                    Bir dönem İnta Sevgi Köyünde yaşadı. Bugün bu köyde bulunan tüm sokak ve caddelerin adı Kayahan şarkılarının adını taşımaktadır.
İnta Sevgi Köyü Bir dönem İnta Sevgi Köyünde yaşadı. Bugün bu köyde bulunan tüm sokak ve caddelerin adı Kayahan şarkılarının adını taşımaktadır.
Nilüfer ortaklığı

                                    
                                    Nilüfer'e vermiş olduğu: “Geceler”, “Kar Taneleri”, “Esmer Günler” şarkılarıyla ismini duyurmaya başladı. Nilüferin birçok hiti Kayahan imzası taşıyordu.
Nilüfer ortaklığı Nilüfer'e vermiş olduğu: “Geceler”, “Kar Taneleri”, “Esmer Günler” şarkılarıyla ismini duyurmaya başladı. Nilüferin birçok hiti Kayahan imzası taşıyordu.
3. Nesil

                                    
                                    1988 ve 1990 Eurovision Şarkı yarışmasına kendi öncülüğünde kurduğu müzik grubu 3. Nesil ile katıldı, grubun içerisinde İskender Paydaş ve Mirkelam'da vardı.
3. Nesil 1988 ve 1990 Eurovision Şarkı yarışmasına kendi öncülüğünde kurduğu müzik grubu 3. Nesil ile katıldı, grubun içerisinde İskender Paydaş ve Mirkelam'da vardı.
44 yıllık kariyerindeki tüm başarıları 

                                    
                                    16 albüm - 4 tane 45'lik - 3 tane tekli yayınlamış, Nilüfer - Sezen Aksu - Ayşegül Aldinç gibi isimler ile çalışmış ve İskender Paydaş - Mirkelam - Demet Sağıroğlu - Suat Suna gibi isimlere destek olmuştur.
44 yıllık kariyerindeki tüm başarıları 16 albüm - 4 tane 45'lik - 3 tane tekli yayınlamış, Nilüfer - Sezen Aksu - Ayşegül Aldinç gibi isimler ile çalışmış ve İskender Paydaş - Mirkelam - Demet Sağıroğlu - Suat Suna gibi isimlere destek olmuştur.
Saygıyla anıyoruz...

                                    Usta sanatçı 3 Nisan 2015 tarihinde, İstanbul'da yaşamını yitirdi.
Saygıyla anıyoruz... Usta sanatçı 3 Nisan 2015 tarihinde, İstanbul'da yaşamını yitirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >