Vodafone KOBİ’ler için dijital pazarlama ağını genişletiyor

Vodafone'den KOBİ'lere destek
Vodafone'den KOBİ'lere destek

KOBİ’lerin geleceğe hazırlıklı olması için dijitalleşme yolculuklarına rehberlik eden Vodafone, KOBİ’lerin işini kolaylaştıracak Onedio Hizmeti ve Hedefli SMS olmak üzere iki ayrı hizmet sunuyor. Bu iki hizmetin de ortak amacı, dijital mecralardan geniş kitlelere, KOBİ’lerin reklamlarını yapmalarına yardımcı olmak.

İşletmelerin ortaya koydukları ürün ve servisleri geliştirmesi kadar, bu çözümleri duyurabilmesi de büyük bir öneme sahip. Vodafone, bu anlamda KOBİ'lere önemli desteklerde bulunuyor.

Onedio Hizmeti, KOBİ’lerin Onedio üzerinden reklamlarını belirledikleri coğrafi bölgede göstermelerini sağlıyor. Ayrıca KOBİ’ler, reklam hizmetinin final raporuyla, reklamın etkisini ölçümleyip değerlendirmesini yapabiliyor. KOBİ’ler, Hedefli SMS hizmetiyle ise Vodafone kullanıcılarına özel kampanyaları SMS göndererek duyurabiliyor ve böylelikle geniş kitlelere tanıtabiliyor.

KOBİ'ler hedefledikleri kitlelere Vodafone ile kolayca ulaşacakn
KOBİ'ler hedefledikleri kitlelere Vodafone ile kolayca ulaşacakn

Onedio Hizmeti nedir?

Onedio Hizmeti, KOBİ’lerin Onedio sosyal içerik platformu üzerinden kendi şehirlerinde reklam paylaşımı yapmalarını sağlayan katma değerli bir servis.

- Onedio üzerinden reklamın gösterilmesi istenilen il belirlenebiliyor.

- Belirlenen şehirlerden Onedio’nun internet sitesine giren ya da başka bir bağlantıdan siteye yönlendirilen kullanıcılar reklamı görmeye başlıyor.

- Kullanıcılar, reklamı ayda en az 1 kez mobil tam sayfa olarak da görüyor.

- Onedio, reklam kampanyasının ekran görüntüsünü, final raporunu ve etkileşim oranı raporunu sunarak markayı bilgilendiriyor. Böylece, kampanyanın etkisini ölçümleyip değerlendirme yapmaya olanak sağlıyor.

KOBİ'ler hedefledikleri kitlelere Vodafone ile kolayca ulaşacakn
KOBİ'ler hedefledikleri kitlelere Vodafone ile kolayca ulaşacakn

Hedefli SMS nedir?

Hedefli SMS, Vodafone izinli veri tabanından istenilen kriterlerde seçilen hedef kitleye özel sunacağınız kampanyayı SMS ile duyurabileceğiniz bir katma değerli servistir.

- İşletme, Vodafone ile işbirliği yaparak Vodafone’lulara özel bir fırsat/kampanya sunuyor.

- İşletme, ulaşmak istediği kişilerin hedefleme kriterlerini belirliyor.

- Vodafone izinli veritabanından aboneler bu kriterlere göre sorgulanıp seçiliyor.

- İşletme, kendine uygun mesaj kurgusunu seçiyor.

- Hedeflenen abonelerin cep telefonlarına Vodafone tarafından mesaj gönderiliyor. Hiçbir şekilde abone bilgisi (GSM no, vb.) paylaşılmıyor.

- İşletme, yüksek ROI (yatırımın geri dönüşü) ve yüksek CTR (tıklama oranı) sağlıyor

Vodafone Business

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >