Vodafone Yanımda ile her şey çok daha kolay

​​Vodafone Yanımda kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor
​​Vodafone Yanımda kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor

Dijital müşteri deneyimi her geçen gün daha çok önem kazanıyor. Vodafone’un tüm kanallarda dijitalleşme hedefiyle geliştirdiği Vodafone Yanımda uygulaması müşterilerin tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilme imkânı sağlıyor. Uygulama, aynı zamanda ödüllere doymuyor. 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde ‘Yılın Mobil Pazarlama Kampanyası” kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görülürken, Webrazzi Ödülleri’nde “2019 Yılının Mobil Uygulaması’ seçildi. Vodafone aboneleri Vodafone Yanımda’yı her 35 saatte bir ziyaret ediyor.

Vodafone Yanımda uygulamasının ihtiyaçları karşılamak için sağladığı kolaylıklara gelin birlikte göz atalım.

Vodafone Yanımda ile fatura ödeme

Müşteriler, faturalarını Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ödeyebiliyor ve kalan kullanımlarının takibini yapabiliyor.

‘Dijital Asistan’ ile kontrol KOBİ’lerde

Eğer şirket yetkilisi ise uygulama içinde KOBİ’lere özel sunulan Dijital Asistan’ı kullanarak, şirket hatlarının genel durumunu uygulama üzerinden görüntüleyebiliyor. Herhangi bir hatla ilgili aşım yapıldığında, konuyla ilgili bildirim alabiliyor ve o hattın kullanımına göre sunulan ek paket ve kampanyalardan faydalanarak, istenmeyen faturaların önüne geçebiliyor. Ayrıca, kontratı bitmeden kontratını yenileyebiliyor.

Çözüm önerilerini kolayca satın alabilme

Uygulama içinde sunulan, yazılım veya donanım gerektirmeyen çözüm önerilerini de kolayca satın almak mümkün.

Markaların avantajlı tekliflerinden yararlanabilme

Diğer yandan kullanıcılar, Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası ile Oyun, Hizmet, Seyahat, İzle-Dinle, Yeme-İçme, Sağlık-Spor, Alışveriş ve Bölgene Özel olmak üzere 8 farklı kategoride sunulan çeşitli markaların avantajlı tekliflerinden yararlanabiliyorlar. Alanında lider markalarla özel kampanyalar yapan Vodafone, müşterilerine piyasada bulamayacakları özel fırsatlar sağlıyor. Tüm paydaşların kazandığı bir ortaklık modelinin uygulandığı Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası’nda, müşteriler sevdikleri markaların indirimli fiyatlarından faydalanırken, markalar da ekstra satış yapıp ekstra müşteri kazandıkları bir kanala sahip oluyor.

Aboneler her 35 saatte bir ziyaret ediyor

Vodafone Yanımda uygulamasının aylık aktif müşteri sayısı 11.7 milyonu aşarken, aylık ziyaret trafiği ise 300 milyona ulaştı. Vodafone aboneleri Yanımda’yı her 35 saatte bir ziyaret ediyor.

Vodafone Yanımda uygulaması, Apple Store ve Google Play uygulama mağazalarından ya da vodafone.com.tr adresinden QR kod ile ücretsiz indirilebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >