WhatsApp Web yenilenerek daha yetenekli hale geldi

WhatsApp Web
WhatsApp Web

WhatsApp Web, yayınlanan güncellemeyle iki küçük yenilik sunmaya başladı. Bunlardan biri tüm kullanıcıları ilgilendirirken diğeri ise Touch Bar destekli MacBook Pro sahiplerini alakadar ediyor.

Yayınlanan güncellemelerle yepyeni özellikler kazanan WhatsApp, son olarak Web sürümü için de önemli birtakım düzenlemeler yaptı. WhatsApp 0.2.6415 sürümüne yüklenen Web versiyonu temelde ilerleme çubuğu ve MacBook Pro'lar için Touch Bar desteği gibi iki yeni özellik kazanmış durumda. Elbette bir de iPad tarafında önemli bir gelişme var. Detaylar ise şöyle:

WhatsApp Web'deki ilerleme çubuğu ne işe yarıyor?
WhatsApp Web'de eskiden dönen bir çark şeklinde sunulan bekleme ekranı artık çubuğun dolmasıyla ifade ediliyor. Yani WhatsApp Web'e girişte bağlantı kurulması gereken süreçteki bekleme ekranında artık düz bir şeritle karşılaşılıyor. Çubuğun tamamı dolduğunda ise bağlantı sağlanıyor; artık mesaj atabilirsiniz. : )
WhatsApp Web'deki ilerleme çubuğu ne işe yarıyor? WhatsApp Web'de eskiden dönen bir çark şeklinde sunulan bekleme ekranı artık çubuğun dolmasıyla ifade ediliyor. Yani WhatsApp Web'e girişte bağlantı kurulması gereken süreçteki bekleme ekranında artık düz bir şeritle karşılaşılıyor. Çubuğun tamamı dolduğunda ise bağlantı sağlanıyor; artık mesaj atabilirsiniz. : )
MacBook Pro'lara özel Touch Bar desteği eklendi
WhatsApp Web'deki ikinci büyük hamle ise yeni nesil MacBook Pro kullanıcılarını ilgilendiriyor. Zira Apple'ın son nesille birlikte bilgisayarlara dahil ettiği Touch Bar üzerinden emoji gönderebilmek mümkün hale geliyor.
MacBook Pro'lara özel Touch Bar desteği eklendi WhatsApp Web'deki ikinci büyük hamle ise yeni nesil MacBook Pro kullanıcılarını ilgilendiriyor. Zira Apple'ın son nesille birlikte bilgisayarlara dahil ettiği Touch Bar üzerinden emoji gönderebilmek mümkün hale geliyor.
iPad'lere de WhatsApp geliyor!
iPad tarafındaki gelişme esasında şu anda "söylenti" aşamasında. WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre WhatsApp'ın iPad uygulaması çıkıyor. Bildirimlerin de destekleneceği uygulamanın yalnızca SIM kartlı LTE versiyonlarında kullanılacağı ise bilinen detaylar arasında. Bekleyip göreceğiz...
iPad'lere de WhatsApp geliyor! iPad tarafındaki gelişme esasında şu anda "söylenti" aşamasında. WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre WhatsApp'ın iPad uygulaması çıkıyor. Bildirimlerin de destekleneceği uygulamanın yalnızca SIM kartlı LTE versiyonlarında kullanılacağı ise bilinen detaylar arasında. Bekleyip göreceğiz...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >