WhatsApp'ta ekran görüntüsü alındığında bildirim gider mi?

WhatsApp
WhatsApp

Snapchat'te olduğu gibi WhatsApp'ta da ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gidip gitmediği merak ediliyor, cevabı ise gayet basit.

Birkaç gün önce yayınlanan güncelleştirmeyle yeni yetenekler kazanan WhatsApp uygulaması, iPhone'larda çok daha işlevsel özellikler sunmaya başladı.

Güncelleme sayesinde anlıkm esajlaşma uygulaması artık 30 fotoğrafı aynı anda gönderebiliyor ve sınırlı da olsa internet bağlantısı olmadan kullanım sunuyor.

Yani esasında Snapchat'le birlikte kullanıcıların karşısına çıkan bu durum, WhatsApp'ın gizlilik politikalarına uymuyor.

Dolayısıyla WhatsApp'ta şu anda ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa hiçbir şekilde bildirim gitmiyor. İkinci bir düzenlemeye ya da açıklamaya kadar da bu özelliğin uygulamaya eklenmeyeceği aşikar.

WhatsApp'ta ekran görüntüsü alınca bildirim gider mi?

                                    
                                    
                                    Özellikle son birkaç gündür WhatsApp'ta ekran görüntüsü alınması durumda karşıdaki kişiye anında bildirim gideceği yönünde haberler ortaya çıkmaya başladı. Lakin ortaya çıkan bu bilgiler ve haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Zira WhatsApp'ın gizlilik bildirisi ve kullanım sözleşmesi de bunu ortadan kaldırıyor.
WhatsApp'ta ekran görüntüsü alınca bildirim gider mi? Özellikle son birkaç gündür WhatsApp'ta ekran görüntüsü alınması durumda karşıdaki kişiye anında bildirim gideceği yönünde haberler ortaya çıkmaya başladı. Lakin ortaya çıkan bu bilgiler ve haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Zira WhatsApp'ın gizlilik bildirisi ve kullanım sözleşmesi de bunu ortadan kaldırıyor.