Xbox One X, eski dostunu unutamıyor: Project Scorpio ismi yaşayacak

Xbox One X
Xbox One X

Xbox One X oyun konsolunu uzun bir süre boyunca Project Scorpio kod ismiyle anmıştı. Bu kod adını çok sevdiği her halinden belli olan Microsoft, Project Scorpio’yu özel bir versiyonla taçlandıracak.

Microsoft, oldukça güçlü olan oyun konsolu Xbox One X için Project Scorpio kod adını kullanmıştı. Gelen haberlere bakılırsa şirket, 7 Kasım tarihinde piyasaya süreceği oyun konsolunda bu kod adını özel bir versiyonla yaşatacak. Microsoft tarafından piyasaya sürülecek olan Xbox One X Project Scorpio Versiyonu, diğer modellerden farklı olarak konsol ve oyun konsolunda dikey şekilde yerleştirilmiş bir “Project Scorpio” yazısına sahip. Oyun konsolunun orijinal kod ismine bir gönderme özelliği taşıyan bu sürümde, donanımların özel olarak boyanması da dikkat çekiyor.

Konsol, standart versiyonda yer almayan dokulu bir yüzeye sahip. Bunun aksine, oyun koluysa baştan aşağı siyah renkle karşımızda. Konsol, 1 TB boyutuyla kullanıcılarına sunulacak. Standart versiyonuyla aynı tarihte sınırlı bir süre için, sınırlı sayıda piyasaya çıkarılacak olan Project Scorpio versiyonunun ilgi görüp görmeyeceği merakla bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >