Xiaomi CEO'su Redmi 7'nin fiyatını açıkladı

Redmi 7
Redmi 7

Redmi'nin orta seviyedeki yeni çözümü Redmi 7'nin tanıtımdan önce fiyatı belli oldu. Yeni telefonun fiyatını doğrudan Xiaomi CEO'su açıkladı. Ayrıntılar haberimizde

Bugüne kadar Xiaomi'nin ürün ailesi olarak karşımıza çıkan Redmi, birkaç ay önce bağımsız marka halini aldı. Yani artık bazı telefonlar doğrudan Redmi markası altında satışa çıkıyor. Son dönemlerde söylentilerle sık sık gündeme gelen Note 7 de bunlardan biri. Şirket cephesinde ise yeni modelle alakalı beklentiler büyük. Ek olarak, Redmi 7 ile ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Hatta tanıtımdan önce fiyatı sızmış durumda.

Redmi Note 7'deki uygun fiyat politikası aslında Redmi 7'de de benzer şekilde devam ettiriliyor.
Redmi Note 7'deki uygun fiyat politikası aslında Redmi 7'de de benzer şekilde devam ettiriliyor.

104 dolar ile 119 dolar arasında olacak

Xiaomi CEO'su Lei Jun, Redmi 7'nin 700 yuan ile 800 yuan arasında bir fiyatlandırmaya sahip olacağını açıkladı. Bu da aslında telefonun 104 dolar ile 119 dolar arasında satışa çıkacağı anlamına geliyor. Yani aslında Redmi bu noktada yine uygun fiyat politikasını devam ettiriyor.

Şu ana kadar şirket tarafından onaylanan teknik bilgi yok. Fakat TENAA kayıtlarında özelliklerin birçoğu yer alıyor. Bunlardan yola çıkacak olursak 6.26 inç'lik ekran, Qualcomm Snapdragon 710 yonga seti, 2 GB / 3 GB / 4 GB RAM seçenekleri, 16 GB / 32 GB / 64 GB depolama alanı ve 12 MP + 8 MP'lik çift arka kamera detaylar arasında. Ayrıca 8 MP'lik ön kamera, 4000 mAh kapasitede batarya ve Android 9 Pie işletim sistemi de diğer ayrıntılardan birkaçı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >