Xiaomi, Türkiye'deki ilk mağazasını Pazar günü açıyor

Xiaomi Türkiye
Xiaomi Türkiye

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, ülkemizdeki ilk fiziksel mağazasını Vadi İstanbul'da bu Pazar günü açıyor. Ayrıntılar haberimizde:

Fiyat / performans dengesini koruyan orta ve üst seviye akıllı telefonlarıyla öne çıkan Xiaomi, model çeşitliliğini artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Redmi Note 6 olarak isimlendirilen yeni modelin detayları da belli olmaya başlıyor. Hatta paylaşılan birkaç görsel, telefonun tasarımı hakkında ilk ayrıntıların ortaya çıkmasını sağlıyor.

Vadi İstanbul'daki ilk mağazanın ardından ikinci bir fiziksel mağazanın da İstanbul'da açılması bekleniyor.
Vadi İstanbul'daki ilk mağazanın ardından ikinci bir fiziksel mağazanın da İstanbul'da açılması bekleniyor.

Mi Store açılıyor!

Çinli akıllı telefon üreticisi sürekli genişleyen yelpazesiyle bir yandan da ülkemizde sağlam adımlar atmak için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda uzun süredir devam eden Xiaomi Türkiye mağazasının açılış tarihi belli oldu. Üstelik bununla birlikte Xiaomi ürünlerinin sergileneceği Mi Store isimli fiziksel mağazanın Vadi İstanbul'da yer alacağı da netleşmiş durumda. Açılış için verilen tarih ise 16 Eylül 2018.

Yani Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk fiziksel mağazası bu Pazar günü hizmete açılıyor. Böylece potansiyel müşteriler doğrudan bu mağazaya giderek Xiaomi ürünlerini deneyimleme şansı buluyor. Önümüzdeki dönemlerde Çinli şirketin İstanbul ve Türkiye genelinde farklı mağazalar da açacağı tahmin ediliyor.

Türkiye'deki iş ortağı da açıklanmıştı

Geçen ay Xiaomi'nin Türkiye'de birlikte çalışacağı şirket de EVOFONE olarak duyurulmuş; yapılan resmî açıklamayla birlikte akıllı telefon üreticisinin Türkiye'deki ayağının EVOFONE olduğu kesinleşmişti. İstanbul'daki bu fiziksel mağazalarla da doğrudan EVOFONE'un ilgilendiği ifade ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >