Xiaomi'nin Mi 8 ailesine iki yeni model daha eklendi

Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Mi 8 ailesine Screen Fingerprint Edition ve Mi Youth Edition olmak üzere iki yeni telefonu dahil etti. Teknik detaylar ve diğer ayrıntılar haberimizde:

Androidekosistemindeki varlığını her geçen gün artıran Xiaomi, Mi 8 ailesine yeni üyeleri dahil etmeye devam ediyor. Mi 8 Screen Fingerprint Edition ve Mi 8 Youth Edition olarak isimlendirilen yeni modeller, kendilerine has özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition'ın en önemli yanı isminden de anlaşılabildiği gibi ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olması.
Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition'ın en önemli yanı isminden de anlaşılabildiği gibi ekran altı parmak izi okuyucusuna sahip olması.

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition teknik özellikler

Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition, isminden de rahatlıkla tahmin edilebileceği üzere ekran altı parmak izi okuyucu sistemi sunuyor. 6.21 inç'lik 19:9 oranındaki AMOLED ekranın yanı sıra tepe seviyesine yakışır nitelikte Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle gelen yeni telefonda 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı olmak üzere iki farklı opsiyon sunuluyor. 12 MP+12 MP'lik çift arka kamera, 20 MP'lik ön kamera ve 3400 mAh kapasitesinde batarya ise telefonun diğer ayrıntıları arasında.

Xiaomi Mi 8 Youth Edition'ın avantajı ise uygun fiyatıyla ön plana çıkıyor.
Xiaomi Mi 8 Youth Edition'ın avantajı ise uygun fiyatıyla ön plana çıkıyor.

Xiaomi Mi 8 Youth Edition teknik özellikler

Xiaomi Mi 8 Youth Edition ise, Mi 8 Screen Fingerprint Edition'a oranla biraz daha düşük profilli denilebilir. Zira yonga seti tarafında orta seviye akıllı telefonlarda kullanılan Snapdragon 660'ın görev yaptığı cihazda 6.25 inç boyutunda 2280 x 1880 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturabilen bir ekran yer alıyor. Diğer modelde olduğu gibi bu telefonda da 4 GB RAM + 64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM + 64 GB depolama alanı olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Öte yandan 12 MP + 5 MP'lik çift arka kamera; 24 MP'lik ön kamera, 3350 mAh kapasitesinde batarya diğer detaylar arasında.

Başlangıç fiyatları ise şu şekilde:

  • Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition: 467 dolar
    Xiaomi Mi 8 Youth Edition: 204 dola

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >