Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk çevrimiçi iş ortağı n11.com oldu

n11
n11

Geçen ay Vadistanbul'da fiziksel mağaza açan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi şimdi de n11.com'da açtığı mağazayla internet üzerinden satış gerçekleştiriyor.

Uzunca bir süre devam eden AR-GE çalışmalarının ardından geçen ay Türkiye'deki ilk fiziksel mağazasını açan Xiaomi, ülkemizdeki varlığını daha da güçlendirmeye uğraşıyor.

Vadistanbul'daki mağazanın ardından ikinci fiziksel mağazanın nereye açılacağı gündeme gelirken çevrimiçiplatformlara ilişkin çalışmalar da başlandı. Hatta Türkiye'de elektronik ticaretteki ilk ortağı n11.com oldu.

Xiaomi'nin ülkemizdeki ilk mağazası geçen ay Vadistanbul'a açıldı.
Xiaomi'nin ülkemizdeki ilk mağazası geçen ay Vadistanbul'a açıldı.

Daha farklı ürünler de geliyor

Akıllı telefonlarında fiyat / performans dengesini koruyarak başarı yakalayan Çinli şirket, şu anda 'dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri' listesinde ilk beşte yer alıyor.

Evet; Xiaomi akıllı telefonlarıyla gündemden düşmüyor. Ancak bu şirket yalnızca telefon üretmiyor. Yurt dışında özellikle dizüstü bilgisayar, televizyon ve giyilebilir ürünlere kadar geniş bir yelpaze sunuluyor. Ülkemizdeki ürün çeşitliliğinin de zaman içinde artması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >