Yakın dostunun cenazesine katılmamıştı! Sebebi belli oldu

yaşar gaga

Yakın dostu Yaşar Gaga'nın ölüm haberiyle büyük bir üzüntü yaşayan ünlü isim, cenaze törenine katılmadı.

Haberler.com'un haberine göre; yakın dostu Yaşar Gaga'nın ölüm haberiyle büyük bir üzüntü yaşayan Sezen Aksu, cenaze törenine katılamadı. Aksu'nun fenalaştığı için sakinleştirici aldığı, evden çıkamadığı öğrenildi.

Ünlü isimler akın etti
Sezen Aksu'nun 25 yıllık yakın dostu menajer Yaşar Gaga, önceki gün hayatını kaybetmişti. İstanbul OrtaköyBüyük Mecidiye Camii'nde dün yapılan cenaze törenine onlarca ünlü şarkıcı, oyuncu katıldı. Katılan isimler arasında Ajda Pekkan, Mustafa Sandal ve Emel Müftüoğlu gibi isimler de vardı.
Ünlü isimler akın etti Sezen Aksu'nun 25 yıllık yakın dostu menajer Yaşar Gaga, önceki gün hayatını kaybetmişti. İstanbul OrtaköyBüyük Mecidiye Camii'nde dün yapılan cenaze törenine onlarca ünlü şarkıcı, oyuncu katıldı. Katılan isimler arasında Ajda Pekkan, Mustafa Sandal ve Emel Müftüoğlu gibi isimler de vardı.
Gözler Yaşar Gaga'nın 25 yıllık dostu Sezen Aksu'yu aradı. Sezen Aksu'nun ölüm haberi üzerine fenalaştığı ve sakinleştirici aldığı için evden çıkamadığı öğrenildi. Yine Gaga'nın bir diğer yakın dostu olan Tarkan'da cenazeye katılanlar arasında bulunmadı.
Gözler Yaşar Gaga'nın 25 yıllık dostu Sezen Aksu'yu aradı. Sezen Aksu'nun ölüm haberi üzerine fenalaştığı ve sakinleştirici aldığı için evden çıkamadığı öğrenildi. Yine Gaga'nın bir diğer yakın dostu olan Tarkan'da cenazeye katılanlar arasında bulunmadı.
Yaşar Gaga kimdir?
Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun menajerliğini yaptı. Bir ara 'Şarkı Söylemek Lazım' isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu’nun seslendirdiği 'Bile Bile' isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.
Yaşar Gaga kimdir? Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun menajerliğini yaptı. Bir ara 'Şarkı Söylemek Lazım' isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu’nun seslendirdiği 'Bile Bile' isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >