Yalnızca bir haftada sivilcelerinizden kurtulmanızı sağlayacak mucizevi formül

7 gün boyunca kullanılacak 7 bitkisel yağ.
7 gün boyunca kullanılacak 7 bitkisel yağ.

Şifa kaynağı bitkisel yağlarla gelen sağlıklı görüntüye hazır olun.

Doğanın bizlere sunduğu milyonlarca şifalı kaynak mevcut… Önemli olan söz konusu bu şifa kaynaklarının nasıl kullanılacağını biliyor olmak. Doğanın bizlere sunduğu 7 mucizevi yağı 7 gün boyunca düzenli olarak kullanırsanız yaşayacağınız büyük değişimleri açıklıyoruz…

Susam yağı
Susam yağı polivitamin yönünden zengindir. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra susam yağı ile ağzınızı temizleyin. Susam yağı ile silinen dişleriniz yedi gün içinde bembeyaz olacak. Susam yağı diş eti hastalıkları tedavisinde de tercih ediliyor.
Susam yağı Susam yağı polivitamin yönünden zengindir. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra susam yağı ile ağzınızı temizleyin. Susam yağı ile silinen dişleriniz yedi gün içinde bembeyaz olacak. Susam yağı diş eti hastalıkları tedavisinde de tercih ediliyor.
Hibiscus yağı
Hibiscus yağı C vitamini açısından son derece zengindir. Söz konusu bu yağ saç köklerini güçlendirir. Hibiscus saçların daha hızlı uzamasını sağlar.
Hibiscus yağı Hibiscus yağı C vitamini açısından son derece zengindir. Söz konusu bu yağ saç köklerini güçlendirir. Hibiscus saçların daha hızlı uzamasını sağlar.
Hint yağı
Kaş ve saçların artmasında hint yağı muhteşem bir nimettir. Özellikle aktarlar hint yağının kaş ve saç dışındaki bölgelere temas etmemesini tavsiye eder. Bu şifalı yağın tek dezavantajı kokusudur.
Hint yağı Kaş ve saçların artmasında hint yağı muhteşem bir nimettir. Özellikle aktarlar hint yağının kaş ve saç dışındaki bölgelere temas etmemesini tavsiye eder. Bu şifalı yağın tek dezavantajı kokusudur.
Keten tohumu yağı
Keten tohumu yağı cilt sağlığı için son derece faydalıdır.
Keten tohumu yağı Keten tohumu yağı cilt sağlığı için son derece faydalıdır.
Çay ağacı yağı
Çay ağacı yağı yara iyileştirme özelliğine sahiptir. Şayet akne probleminiz varsa; cildinize yedi gün soyunca bu yağdan uygulayın.
Çay ağacı yağı Çay ağacı yağı yara iyileştirme özelliğine sahiptir. Şayet akne probleminiz varsa; cildinize yedi gün soyunca bu yağdan uygulayın.
Zeytinyağı
Zeytinyağının faydaları saymakla bitmez. Şayet ayak topuğunuzda çatlaklar varsa zeytinyağını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Zeytinyağı Zeytinyağının faydaları saymakla bitmez. Şayet ayak topuğunuzda çatlaklar varsa zeytinyağını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Badem yağı
Tırnaklarınızın hassaslığından ve soluk renginden şikayetçiyseniz mutlaka badem yağı kullanmalısınız.
Badem yağı Tırnaklarınızın hassaslığından ve soluk renginden şikayetçiyseniz mutlaka badem yağı kullanmalısınız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >