Yalnızca ‘F klavye’ kullananların anlayabileceği durumlar

F klavye kullandığınız için herkes size uzaylıymışsınız gibi mi bakıyor?

Bilgisayar kullanan herkesin “Q klavye” kullanması gerekiyormuş gibi bir algı yerleşmiş zihinlere… F klavye kullananlar ise birçok gereksiz soruyla karşı karşıya kalıyor.



Alarm zilleri çalıyor
Yeni bir işe başladınızda ya da bir yakınınızın bilgisayarına oturduğunuzda panikliyorsanız, siz bir “F klavye” kullanıcısı olmalısınız.
Alarm zilleri çalıyor Yeni bir işe başladınızda ya da bir yakınınızın bilgisayarına oturduğunuzda panikliyorsanız, siz bir “F klavye” kullanıcısı olmalısınız.
Sorulara hazırlıklı olun
Paniklediğinizi fark edenler meraklı gözlerle sizi takip etmeye başlar. Siz de kem-kümle başlayıp “F klavye” kullandığınızı açıklamaya çalışırsınız. Hazır olun, bu aşamadan sonra saçma birçok soru ile karşı karşıya kalacaksınız.
Sorulara hazırlıklı olun Paniklediğinizi fark edenler meraklı gözlerle sizi takip etmeye başlar. Siz de kem-kümle başlayıp “F klavye” kullandığınızı açıklamaya çalışırsınız. Hazır olun, bu aşamadan sonra saçma birçok soru ile karşı karşıya kalacaksınız.
Neden f kullanıyorsun?
Geldik ilk soruya… Neden f klavye kullandığını en ince ayrıntısına kadar bilmek isteyecekler.
Neden f kullanıyorsun? Geldik ilk soruya… Neden f klavye kullandığını en ince ayrıntısına kadar bilmek isteyecekler.
Q daha hızlı olmaz mı?
F klavye kullanmanızın saçma olduğunu düşünenler size, “Q ile daha hızlı yazarsın bence boşver f'i” demeyi iş edinmiştir. Sanki bu alışkanlık birkaç saat içinde değişecekmiş gibi… Siz sebeplerinizi anlatmak zorunda hissedersiniz ama karşınızdaki sizi dinlemez.
Q daha hızlı olmaz mı? F klavye kullanmanızın saçma olduğunu düşünenler size, “Q ile daha hızlı yazarsın bence boşver f'i” demeyi iş edinmiştir. Sanki bu alışkanlık birkaç saat içinde değişecekmiş gibi… Siz sebeplerinizi anlatmak zorunda hissedersiniz ama karşınızdaki sizi dinlemez.
Acaba pes ederler mi?  
Şayet iş yerindeyseniz; yeni çalışma arkadaşlarınız neden f klavye kullandığınızı anlamasalar bile size yardımcı olma konusunda kararlılardır. Panik içinde şirket içinde f klavye aramaya başlarlar.
Acaba pes ederler mi? Şayet iş yerindeyseniz; yeni çalışma arkadaşlarınız neden f klavye kullandığınızı anlamasalar bile size yardımcı olma konusunda kararlılardır. Panik içinde şirket içinde f klavye aramaya başlarlar.
Dedikodusuz olur mu? 
F klavye kullanan birinin işe başladığı kulaktan kulağa yayılır. Günün birinde, çalışma arkadaşlarınızdan biri size “Aa F kullanan sen miydin?” derse, hiç şaşırmayın.
Dedikodusuz olur mu? F klavye kullanan birinin işe başladığı kulaktan kulağa yayılır. Günün birinde, çalışma arkadaşlarınızdan biri size “Aa F kullanan sen miydin?” derse, hiç şaşırmayın.
Anlattıkça anlatasın gelir…
F klavye kullandığını öğrenen herkese istemeye istemeye anlatmaya başlarsın sebebini… Sanki yanlış bir şey yapıyormuşsun gibi…
Anlattıkça anlatasın gelir… F klavye kullandığını öğrenen herkese istemeye istemeye anlatmaya başlarsın sebebini… Sanki yanlış bir şey yapıyormuşsun gibi…
Tek hayalin vardır?
En büyük hayalin  çalıştığın şirkete senin gibi F klavye kullanan birinin başlamasıdır.
Tek hayalin vardır? En büyük hayalin çalıştığın şirkete senin gibi F klavye kullanan birinin başlamasıdır.
Stajyerler yandı
Amacın ise yanına gelen ilk stajyere f klavye kullanmayı öğretmektir.
Stajyerler yandı Amacın ise yanına gelen ilk stajyere f klavye kullanmayı öğretmektir.
Bunu yapmak isteyebilirsin!
Ne olursa olsun “F klavye” kullanmak bir ayrıcalıktır…
Bunu yapmak isteyebilirsin! Ne olursa olsun “F klavye” kullanmak bir ayrıcalıktır…
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >