Yalnızca uzun yola çıkmaktan korkanların anlayacağı 8 durum

Yolculuk sözü bazı kişilerin uykusunu bile kaçırıyor.

Tatile çıkmak, yeni yerler görmek için yanıp tutuşuyorsunuz ama yola çıkma fikri sizi strese mi sokuyor? Uzun yola çıkmadan önce sizin de zihninizde garip senaryolar uçuşuyorsa bu haber tam sizi anlatıyor demek ki;
Kaç kez plan ertelediniz
Sürekli olarak seyahate çıkma planları yapıyorsunuz, gideceğiniz yerele karar veriyorsunuz ancak ulaşım konusuna geldiğiniz de tıkanıyor musunuz? Sırf endişeniz nedeniyle kaç tatil planı iptal ettiğinizi bir sayın isterseniz.
Kaç kez plan ertelediniz Sürekli olarak seyahate çıkma planları yapıyorsunuz, gideceğiniz yerele karar veriyorsunuz ancak ulaşım konusuna geldiğiniz de tıkanıyor musunuz? Sırf endişeniz nedeniyle kaç tatil planı iptal ettiğinizi bir sayın isterseniz.
Felaket senaryosu
Uçak, otobüs, araba ya da gemi yolculuğu hiç fark etmez, sizin bir felaket senaryonuz bulunur.
Felaket senaryosu Uçak, otobüs, araba ya da gemi yolculuğu hiç fark etmez, sizin bir felaket senaryonuz bulunur.
Ya düşerse
Nedense zihninizde sürekli olarak; ya uçak düşerse ya havadayken kalp krizi geçirirsem gibi düşünceler yankılanır durur.
Ya düşerse Nedense zihninizde sürekli olarak; ya uçak düşerse ya havadayken kalp krizi geçirirsem gibi düşünceler yankılanır durur.
Herkesi tedirgin edersiniz
Trafik kazası, geminin batması, uçağın düşmesi senaryolarıyla etrafınızdakileri de tedirgin etmeyi başarırsınız.
Herkesi tedirgin edersiniz Trafik kazası, geminin batması, uçağın düşmesi senaryolarıyla etrafınızdakileri de tedirgin etmeyi başarırsınız.
Gözlerinize uyku girmez
Tüm çabalarınıza rağmen bazen mecburen yola çıkarsınız. Yolculuk boyunda da gözlerinizi, kulaklarınızı dört açarsınız. Uzun otobüs yolculukları boyunca gözlerinizi kırpmazsınız, sanki uyanık kaldığınızda tüm belaları savuşturacak gibi…
Gözlerinize uyku girmez Tüm çabalarınıza rağmen bazen mecburen yola çıkarsınız. Yolculuk boyunda da gözlerinizi, kulaklarınızı dört açarsınız. Uzun otobüs yolculukları boyunca gözlerinizi kırpmazsınız, sanki uyanık kaldığınızda tüm belaları savuşturacak gibi…
Oh dünya varmış
Kazasız, belasız tatil yapacağınız yere geldiyseniz derin bir nefes alırsınız.
Oh dünya varmış Kazasız, belasız tatil yapacağınız yere geldiyseniz derin bir nefes alırsınız.
Endişelenirsiniz
Tatilin bitmesine yakın sizin de stresiniz tavan yapar. Bir anda uzun yolculuk psikolojisine girersiniz ve tatilinizin son günleri huzursuzluk içinde geçer.
Endişelenirsiniz Tatilin bitmesine yakın sizin de stresiniz tavan yapar. Bir anda uzun yolculuk psikolojisine girersiniz ve tatilinizin son günleri huzursuzluk içinde geçer.
Gözyaşları sel olur
Yolculuk boyunca bazıları yaşadığı yoğun stres nedeniyle gözyaşlarına hakim olamaz. Yeniden eve dönüş ise mutluluğun doruklara ulaştığı anı ifade eder.
Gözyaşları sel olur Yolculuk boyunca bazıları yaşadığı yoğun stres nedeniyle gözyaşlarına hakim olamaz. Yeniden eve dönüş ise mutluluğun doruklara ulaştığı anı ifade eder.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >