Yalnızca zeki olanların, bir fotoğrafa bakarak çözebileceği hırsızlık olayı

Uzman bir dedektifin bile çözmekte zorlanacağı olayı yalnızca bir fotoğrafa bakarak aydınlatabilir misiniz?

Bu hırsızlık olayını çözebilmek için zeki ve dikkatli olmanız gerekiyor.
Bileziği kim çaldı?
Plajda bir kadın çığlığı duyulur ve herkes kadının etrafına toplanır. Kadının yanına gelen kalabalığın içinde bir de dedektif vardır. 

 Dedektif: Hanımefendi ne oldu? Lütfen sakinleşin ve bana her şeyi anlatın.

 Genç kız: En sevdiğim bileziğim ortada yok. Her gün buraya geliyorum ve güneşleniyorum. Güneşlenirken bileziğimi çıkardım ve kitabımın üzerine bıraktım. Güneşlenirken uyuya kalmışım. Uyandığımda bileziğim yerinde yoktu. 

Dedektif kızın hikayesini dinledikten sonra etrafa bakar. Ancak etrafta genç kızdan başkasına ait ayak izi yoktur. Dedektif hırsızın plajın daimi ziyaretçilerinden biri olabileceğini düşünür. 

Dedektifin etrafında adeta bir duvar oluşturanlardan biri hırsızlık olayını yapmıştır. Sizce genç kızın bileziğini kim çaldı?
Bileziği kim çaldı? Plajda bir kadın çığlığı duyulur ve herkes kadının etrafına toplanır. Kadının yanına gelen kalabalığın içinde bir de dedektif vardır. Dedektif: Hanımefendi ne oldu? Lütfen sakinleşin ve bana her şeyi anlatın. Genç kız: En sevdiğim bileziğim ortada yok. Her gün buraya geliyorum ve güneşleniyorum. Güneşlenirken bileziğimi çıkardım ve kitabımın üzerine bıraktım. Güneşlenirken uyuya kalmışım. Uyandığımda bileziğim yerinde yoktu. Dedektif kızın hikayesini dinledikten sonra etrafa bakar. Ancak etrafta genç kızdan başkasına ait ayak izi yoktur. Dedektif hırsızın plajın daimi ziyaretçilerinden biri olabileceğini düşünür. Dedektifin etrafında adeta bir duvar oluşturanlardan biri hırsızlık olayını yapmıştır. Sizce genç kızın bileziğini kim çaldı?
Yanıtı bulabildiniz mi? 
Bileziğe ayak izi bırakmadan ulaşabilen tek kişi elbette oltası olan adamdır.


(Kaynak: brightside.me)
Yanıtı bulabildiniz mi? Bileziğe ayak izi bırakmadan ulaşabilen tek kişi elbette oltası olan adamdır. (Kaynak: brightside.me)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >