Yanlış okumuyorsunuz; 67’lik dede dünyanın en meşhur Hello Kitty fanı

Masao Gunji, 30 yıldır Hello Kitty figürü topluyor.
Masao Gunji, 30 yıldır Hello Kitty figürü topluyor.

30 yıldır Hello Kitty figürü toplayan 67 yaşındaki Masao Gunji, genç kızlara meydan okuyor.

Küçük kızların en favori karakterlerinden biridir Hello Kitty… Pembe rengiyle dikkat çeken bu sevimli karakter yaklaşık 30 yıl önce polis memuru Masao Gunji’nin de gönlünü fethetmiş. Masao Gunji otuz yılda 10.000 adet Hello Kitty figürü toplayarak bu konuda inanılmaz bir rekora imza attı.

30 yıl önce başladı

                                    
                                    67 yaşındaki Masao Gunji emekli bir polis memuru. Yaklaşık 30 yıl önce bir gezi sırasında Hello Kitty oyuncağı satın alan Gunji bu karakterin büyük bir hayranı oldu.
30 yıl önce başladı 67 yaşındaki Masao Gunji emekli bir polis memuru. Yaklaşık 30 yıl önce bir gezi sırasında Hello Kitty oyuncağı satın alan Gunji bu karakterin büyük bir hayranı oldu.
Eleştirileri duymazdan geliyor

                                    
                                    İlk figürü satın aldıktan sonra ise Gunji’nin hayatı tamamen değişti. Diğer erkekler gibi bir futbol takımına değil de kurgusal karaktere hayran olan Gunji etrafından yükselen eleştirilere kulaklarını kapatmayı tercih etti.
Eleştirileri duymazdan geliyor İlk figürü satın aldıktan sonra ise Gunji’nin hayatı tamamen değişti. Diğer erkekler gibi bir futbol takımına değil de kurgusal karaktere hayran olan Gunji etrafından yükselen eleştirilere kulaklarını kapatmayı tercih etti.
Yüzündeki ifadeyi seviyor

                                    
                                    Gunji, “Hello Kitty'yi yüzündeki ifadeden dolayı seviyorum. Ben mutluysam o da bana mutlu görünüyor. Şayet üzgünsem Hello Kitty de bana mutsuz mutsuz bakıyor” dedi.
Yüzündeki ifadeyi seviyor Gunji, “Hello Kitty'yi yüzündeki ifadeden dolayı seviyorum. Ben mutluysam o da bana mutlu görünüyor. Şayet üzgünsem Hello Kitty de bana mutsuz mutsuz bakıyor” dedi.
Rekorlar kitabına girdi

                                    
                                    Pembe evinin içerisinde 10.000 adet Hello Kitty figürü bulunan Masao Gunji,  dünyanın en büyük Hello Kitty koleksiyonuna sahip olduğu için Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.
Rekorlar kitabına girdi Pembe evinin içerisinde 10.000 adet Hello Kitty figürü bulunan Masao Gunji, dünyanın en büyük Hello Kitty koleksiyonuna sahip olduğu için Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.
Peki, nedir bu Hello Kitty? 

                                    
                                    Hello Kitty 1974 yılında Yuko Shimizu tarafından çizildi. Hello Kitty; Japon Kıvrık Kuyruk cinsi bir kedi. 1976 yılında Amerika'ya ulaşan çizgi karakter tüm dünyada 2010'dan sonra daha çok tanınmaya başladı.
Peki, nedir bu Hello Kitty? Hello Kitty 1974 yılında Yuko Shimizu tarafından çizildi. Hello Kitty; Japon Kıvrık Kuyruk cinsi bir kedi. 1976 yılında Amerika'ya ulaşan çizgi karakter tüm dünyada 2010'dan sonra daha çok tanınmaya başladı.
Kız çocuklarının favorisi

                                    Hello Kitty tüm dünyada kız çocukları için inanılmaz bir pazar durumda. Hello Kitty parfümden çoraba kadar birçok ürünle kız çocuklarının karşısına çıkıyor.
Kız çocuklarının favorisi Hello Kitty tüm dünyada kız çocukları için inanılmaz bir pazar durumda. Hello Kitty parfümden çoraba kadar birçok ürünle kız çocuklarının karşısına çıkıyor.
Fenerbahçe’yle anlaştı

                                    Hello Kitty ile Fenerbahçe 2016'nın eylül ayında bir sponsorluk anlaşması yaptı. Fenerium Mağazaları'nda sarı-lacivert renklere hakim Hello Kitty'li ürünler satışta bulunuyor. Bu ürünler kadın ve çocuk taraftarların ilgisini çekiyor.
Fenerbahçe’yle anlaştı Hello Kitty ile Fenerbahçe 2016'nın eylül ayında bir sponsorluk anlaşması yaptı. Fenerium Mağazaları'nda sarı-lacivert renklere hakim Hello Kitty'li ürünler satışta bulunuyor. Bu ürünler kadın ve çocuk taraftarların ilgisini çekiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >