Yanlışlıkla dosya silince üzülmeyin: Bu uygulamalar geri getirir

İnsanız sonuçta, hepimiz hata yapabiliriz. Telefon kullanırken yanlışlıkla silmememiz gereken bir dosyayı silebiliriz. Bu durumda üzülmeyin, çünkü bu uygulamalar silinen dosyalarınızı geri getirecek.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, veri ve enformasyon çağımızın en önemli olguları haline geldiler. Bu sebeple veri kaybını önlemek bir ortaokul öğrencisinden bir medya patronuna kadar herkes için çok önemli. Üzerinde çalıştığımız çok önemli bir dosya ya da beğendiğimiz harikulade bir görsel tek tıkla silinebilir. İşte bu uygulamalar bizim için çok önemli olan o verileri geri getirecek uygulamalar:
CM Backup
Android ve iOS cihazlarda kullanabilen uygulama Çin merkezli Cheetah Mobil şirketine ait. Şu anda 663.000 cihaz tarafından kullanılıyor. Ayrıca 5 GB bulut hesabını da bedavaya veriyor. İletişim, SMS,MMS, Arama Logları, Takvim, Yer İmleri, Sözlükler, Fotoğraflar gibi tüm verileri yedekleyebilirsiniz.
CM Backup Android ve iOS cihazlarda kullanabilen uygulama Çin merkezli Cheetah Mobil şirketine ait. Şu anda 663.000 cihaz tarafından kullanılıyor. Ayrıca 5 GB bulut hesabını da bedavaya veriyor. İletişim, SMS,MMS, Arama Logları, Takvim, Yer İmleri, Sözlükler, Fotoğraflar gibi tüm verileri yedekleyebilirsiniz.
Super Backup
118.000 kullanıcısı olan uygulama ücretsiz ancak çok fazla reklam içeriyor. Reklamsız olan fiyatı ise 2 dolar. Uygulama, verileri yedeklemenin yanı sıra yedeklediği verileri SD kartlarda veya Google Drive hesabınızda koruyabiliyor.
Super Backup 118.000 kullanıcısı olan uygulama ücretsiz ancak çok fazla reklam içeriyor. Reklamsız olan fiyatı ise 2 dolar. Uygulama, verileri yedeklemenin yanı sıra yedeklediği verileri SD kartlarda veya Google Drive hesabınızda koruyabiliyor.
Easy Backup & Restore
Tamamen ücretsiz olan uygulamanın 40 binden fazla kullanıcısı var. Diğer uygulamalara göre daha sade bir arayüze sahip olan uygulama ek olarak  Dropbox, OneDrive ve Gmail gibi hesaplara yedeklerinizi gönderebiliyor.
Easy Backup & Restore Tamamen ücretsiz olan uygulamanın 40 binden fazla kullanıcısı var. Diğer uygulamalara göre daha sade bir arayüze sahip olan uygulama ek olarak Dropbox, OneDrive ve Gmail gibi hesaplara yedeklerinizi gönderebiliyor.
G Cloud Backup
212 binden fazla kullanıcısı olan ve 1 GB ücretsiz yedekleme alanı veren uygulama iletişim, SMS, MMS, arama logları, takvim, yer imleri, sözlükler ve fotoğraflar gibi verileri yedekleme imkanı sunuyor. Ücretsiz ama reklamı da bol olan bir uygulama.
G Cloud Backup 212 binden fazla kullanıcısı olan ve 1 GB ücretsiz yedekleme alanı veren uygulama iletişim, SMS, MMS, arama logları, takvim, yer imleri, sözlükler ve fotoğraflar gibi verileri yedekleme imkanı sunuyor. Ücretsiz ama reklamı da bol olan bir uygulama.
Titanium Backup
355 bin kullanıcısı ile pazarın halen en büyük uygulamalarından biri olan 'Titanium Backup' donmuş uygulamalarda bile yedekleme yapabiliyor. Ancak sadece Android cihazlarda kullanılabiliyor.


Kaynak: Webtekno
Titanium Backup 355 bin kullanıcısı ile pazarın halen en büyük uygulamalarından biri olan 'Titanium Backup' donmuş uygulamalarda bile yedekleme yapabiliyor. Ancak sadece Android cihazlarda kullanılabiliyor. Kaynak: Webtekno
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >