Yaptığı şakalarla herkesi güldüren Çetin Çiftçioğlu: 10 yıldır işsizim

Çetin Çiftçioğlu.
Çetin Çiftçioğlu.

Bir dönem şakalarıyla herkesi güldüren Çetin Çiftçioğlu 10 yıldır işsiz olduğunu söyledi. Çiftçioğlu, şimdilerde hayatın kendisine şaka yaptığını dile getirerek ekledi: ''Bu acımasız şaka bitsin artık. Belediyeden yardım istemiyorum ki, mesleğimi yapmak, güldürmek istiyorum'' dedi.

7'den 70'e herkesi güldüren Çetin Çiftçioğlu, şimdilerde işsiz ve mesleğini yapmak istediğini söyledi.

Televizyonculuk yapmaya birden karar verdiğini söyleyen Çiftçioğlu,

  • "Benim yüzüme kimse bakmazdı, televizyoncu değilim çünkü. Bir proje buldum. Aldım götürdüm kanalın birine, başka bir projede sunucu oldum fakat sekiz hafta sonra kovuldum. Yaptığım projemi Levent Altınay'a götürdüm, "Senin şakalarla aran nasıl" diye sordu, "Güldürmeyi severim" dedim. 10 tane şaka yazdım, 'Şakamatik' başladı, sonra 'Şakacı' devreye girdi. Üç sene acayip bir zirve yaptık. Samimiydik, güncel şakalar yapıyorduk ve hiçbir şey kurgu değildi" dedi.

Çetin Çiftçioğlu'nun şakalar yaptığı döneminden bir kare.
Çetin Çiftçioğlu'nun şakalar yaptığı döneminden bir kare.

Hayatın kendisine büyük şakalar yaptığını belirten Çiftçioğlu, "Bunların içinde mutsuzluklar, kederler var. Bir insanların görmek istediği Şakacı var, bir de o Şakacı'nın altındaki Çetin Çiftçioğlu var. Ama çocukluğumdan bu döneme gelirsem, hüzün çıkar içerisinden, şaka, mutluluk çıkmaz. 3 yaşında babamı kaybettim" ifadelerini kullandı.

Çetin Çitçioğlu mesleğimi tekrar yapmak istiyorum dedi.
Çetin Çitçioğlu mesleğimi tekrar yapmak istiyorum dedi.

Çiftçioğlu ayrıca şunları da anlattı:

"Bana 'Şırnak'ta iş var, gider misin?' desen giderim; dil, din, ırk ayırmadan mesleğimi yapıyorum. Ama dönüşler sıfır, hiç istek yok. Benim de hevesim gitti, mesleğime karşı değil ama onlara karşı gitti. Ben belediyeden yardım istemiyorum ki, mesleğimi icraat etmek istiyorum.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >