Yarışmada gergin anlar! İlker Ayrık yalvar yakar döndürdü

İlker Ayrık
İlker Ayrık

"Yaparsın Aşkım" programının sunucusu İlker Ayrık, stüdyoyu terk eden yarışmacıyı yalvar yakar döndürdü!

FOX TV'de ekrana gelen "Yaparsın Aşkım"da gergin dakikalar yaşanınca, program sunucusu İlker Ayrık ne yapacağını şaşırdı.

Sinirine hakim olamadı!
İlker Ayrık'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Yaparsın Aşkım" programında gergin anlar yaşandı. Yarışma boyunca sempatik tavırlarıyla hem ekran başındakileri hem stüdyodakileri güldüren Karadenizli yarışmacı, istediği sonucu alamayınca sinirine hakim olamadı.
Sinirine hakim olamadı! İlker Ayrık'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Yaparsın Aşkım" programında gergin anlar yaşandı. Yarışma boyunca sempatik tavırlarıyla hem ekran başındakileri hem stüdyodakileri güldüren Karadenizli yarışmacı, istediği sonucu alamayınca sinirine hakim olamadı.
Yarışmayı terk etmek istedi 
Sunucu İlker Ayrık'ın araya girmesi ile güçlükle sakinleşen yarışmacı, Ayrık'ın ısrarıyla yarışmaya devam etti. Bu dakikalardan sonra da eşiyle birlikte istediği atışları ve kurtarışları yapamayan Karadenizli yarışmacı, arabayı da kazanamadı.
Yarışmayı terk etmek istedi Sunucu İlker Ayrık'ın araya girmesi ile güçlükle sakinleşen yarışmacı, Ayrık'ın ısrarıyla yarışmaya devam etti. Bu dakikalardan sonra da eşiyle birlikte istediği atışları ve kurtarışları yapamayan Karadenizli yarışmacı, arabayı da kazanamadı.
İlker zor ikna etti!
Finalde istediği penaltı atışlarını yapamadığı gibi kurtarışlarda da etkisiz kalan yarışmacı, bu esnada stüdyodaki kardeşi tarafından sert bir dille uyarılınca, eldivenlerini çıkartarak yarışmayı terk etmek istedi.
İlker zor ikna etti! Finalde istediği penaltı atışlarını yapamadığı gibi kurtarışlarda da etkisiz kalan yarışmacı, bu esnada stüdyodaki kardeşi tarafından sert bir dille uyarılınca, eldivenlerini çıkartarak yarışmayı terk etmek istedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >