Yaş 25 bedel 15! İşte bedelli bekleyen ünlüler

​Yaş 25 bedel 15! İşte bedelli bekleyen ünlüler

Son günlerin en çok konuşulan konusu bedelli askerlik. Bugün yapılan açıklamada yaşın 25'e, bedelin 15 bin TL'ye indirildiği belirtildi. Sanat ve televizyon dünyasından birçok önemli isim, bedelli askerlikten yararlanabilecek. İşte yaşı 25 ve üzeri olup bedelli askerlikten yararlanabilme hakkını kazanan ünlüler.

Sanat ve televizyon dünyasından birçok önemli isim, onaylanacak olan kanun teklifinin ardından bedelli askerlikten yararlanmayı planlıyor.

Bizler de bu içerikte sizler için, bu haktan yararlanmayı hedefleyen isimleri bir araya getirdik.

İşte yaşı 25 ve üzeri olup, bedelli askerlikten yararlanabilme hakkını kazanan ünlüler.

İdo Tatlıses

                                    
                                    
                                    
                                    Sanatçı İbrahim Tatlıses ve oyuncu Derya Tuna'nın oğlu olan İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. Tatlıses, 26 yaşının içerisinde olduğu için bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
İdo Tatlıses Sanatçı İbrahim Tatlıses ve oyuncu Derya Tuna'nın oğlu olan İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 tarihinde dünyaya geldi. Tatlıses, 26 yaşının içerisinde olduğu için bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Şükrü Özyıldız

                                    
                                    
                                    
                                    Oyuncu Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde dünyaya geldi. 30 yaşının içerisinde olan Özyıldız, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Şükrü Özyıldız Oyuncu Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde dünyaya geldi. 30 yaşının içerisinde olan Özyıldız, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Aras Bulut İynemli

                                    
                                    
                                    
                                    Şu sıralar Çukur dizisiyle yıldızını parlatan oyuncu Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde dünyaya geldi. 28 yaşının içerisinde olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Aras Bulut İynemli Şu sıralar Çukur dizisiyle yıldızını parlatan oyuncu Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde dünyaya geldi. 28 yaşının içerisinde olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Çağatay Ulusoy

                                    
                                    
                                    
                                    Netflix dizisi The Protector ile adını daha geniş kitlelere duyurmaya hazırlanan oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde dünyaya geldi. Yaşını Eylül ayında dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Çağatay Ulusoy Netflix dizisi The Protector ile adını daha geniş kitlelere duyurmaya hazırlanan oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde dünyaya geldi. Yaşını Eylül ayında dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Barış Arduç

                                    
                                    
                                    
                                    Adını Kiralık Aşk dizisiyle duyuran oyuncu Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde dünyaya geldi. Ekim ayında 31 yaşını dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Barış Arduç Adını Kiralık Aşk dizisiyle duyuran oyuncu Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde dünyaya geldi. Ekim ayında 31 yaşını dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Can Yaman

                                    
                                    
                                    
                                    Erkenci Kuş adlı yaz dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Kasım ayında 29 yaşını dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Can Yaman Erkenci Kuş adlı yaz dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Kasım ayında 29 yaşını dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Edis Görgülü

                                    
                                    
                                    
                                    Pop müziğin yükselen isimlerinden Edis Görgülü, 28 Kasım 1990 tarihinde dünyaya geldi. Kasım ayında 28 yaşını dolduracak olan genç şarkıcı, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Edis Görgülü Pop müziğin yükselen isimlerinden Edis Görgülü, 28 Kasım 1990 tarihinde dünyaya geldi. Kasım ayında 28 yaşını dolduracak olan genç şarkıcı, bedelli askerlikten yararlanabiliyor.
Tolga Sarıtaş

                                    
                                    
                                    
                                    Söz dizisinde canlandırdığı Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu rolüyle dikkat çeken oyuncu Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya geldi. 28 yaşının içerisinde olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Tolga Sarıtaş Söz dizisinde canlandırdığı Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu rolüyle dikkat çeken oyuncu Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya geldi. 28 yaşının içerisinde olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Gökhan Alkan

                                    
                                    
                                    
                                    Son olarak Kalp Atışı adlı dizide rol alan oyuncu Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 tarihinde dünyaya geldi. Aralık ayında 31 yaşını dolduracak olan ünlü oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Gökhan Alkan Son olarak Kalp Atışı adlı dizide rol alan oyuncu Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 tarihinde dünyaya geldi. Aralık ayında 31 yaşını dolduracak olan ünlü oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Yusuf Çim 

                                    Çilek Kokusu dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Yusuf Çim, 26 Eylül 1991 tarihinde dünyaya geldi. Eylül ayında 27 yaşını dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Yusuf Çim Çilek Kokusu dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Yusuf Çim, 26 Eylül 1991 tarihinde dünyaya geldi. Eylül ayında 27 yaşını dolduracak olan oyuncu, bedelli askerlikten yararlanabilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >