Yaşam hikayeleriyle insana azim gücü veren 6 ünlü isim

Müslüm Gürses, yaşadıklarına rağmen hep güldü

İnsanlar hayatları boyunca çeşitli olaylar yaşarlar. Kimilerinin yaşadıkları olaylar, hayatlarının sürecine olduğu gibi etki eder.

Film gibi hayatın var... Bu sözü çok sık duymuşsunuzdur. Acılar, travmalar, eşikler ve bugüne geliş...

Tanınmış veya tanınmamış; birçok insan bu tarz acıları yaşar. Biz de sizler için bu içeriğimiz içerisinde, yaşadıkları acılarla bilinen 6 ünlü ismi derledik.

Eminiz sizler de okuduğunuzda, 'tam filmlik bir hikayeymiş' diyeceksiniz:

Keanu Reeves

                                    Matrix filminin büyük yıldızı Reeves, çocuk yaşta babası tarafından terk edilmiş, bebeği vefat etmiş, eşi trafik kazasından ölmüş ve kız kardeşi lösemi ile mücadele etmiş bir adamdır. Kazandığı o paralarla ne bir malikane satın almıştır ne de başka bir şey. Mütevazı bir yaşam süren Reeves, listemizin ilk sırasında yer alıyor.
Keanu Reeves Matrix filminin büyük yıldızı Reeves, çocuk yaşta babası tarafından terk edilmiş, bebeği vefat etmiş, eşi trafik kazasından ölmüş ve kız kardeşi lösemi ile mücadele etmiş bir adamdır. Kazandığı o paralarla ne bir malikane satın almıştır ne de başka bir şey. Mütevazı bir yaşam süren Reeves, listemizin ilk sırasında yer alıyor.
Audrey Hepburn

                                    Dünyanın en büyük aktrislerinden biri olarak kabul edilen Hepburn, Hollanda'nın Nazi Almanyası işgalinde olduğu dönemleri yaşamış, babası tarafından 6 yaşında terk edilmiş, savaşı yaşamış, direniş güçleri için ulaklık yapmıştır. Tüm bu zorluklara rağmen hayalinden hiç kopmamış ve mutlu bir insan olabilmeyi başarmıştır.
Audrey Hepburn Dünyanın en büyük aktrislerinden biri olarak kabul edilen Hepburn, Hollanda'nın Nazi Almanyası işgalinde olduğu dönemleri yaşamış, babası tarafından 6 yaşında terk edilmiş, savaşı yaşamış, direniş güçleri için ulaklık yapmıştır. Tüm bu zorluklara rağmen hayalinden hiç kopmamış ve mutlu bir insan olabilmeyi başarmıştır.
Oktay Kaynarca
Ekranların Çakır'ı olarak kabul edilen ünlü aktör Oktay Kaynarca için hayat hiç de toz pembe olmamış. O, dizilere ve filmlere konu olan başka bir ailenin çocuğu olma hikayesini en yakından yaşayan isimlerden biri olmuştur. Babası ve amcasının eşi bir trafik kazasında ölmüşlerdir, aile büyükleri bu kazanın ardından Kaynarca'nın annesi ve amcasının evlenmesine karar verirler. Kaynarca, bu gerçeği yıllar sonra öğrenir ve kabullenir. Çünkü bu olay gerçekleştiğinde o, çok küçük bir çocuktur.
Oktay Kaynarca Ekranların Çakır'ı olarak kabul edilen ünlü aktör Oktay Kaynarca için hayat hiç de toz pembe olmamış. O, dizilere ve filmlere konu olan başka bir ailenin çocuğu olma hikayesini en yakından yaşayan isimlerden biri olmuştur. Babası ve amcasının eşi bir trafik kazasında ölmüşlerdir, aile büyükleri bu kazanın ardından Kaynarca'nın annesi ve amcasının evlenmesine karar verirler. Kaynarca, bu gerçeği yıllar sonra öğrenir ve kabullenir. Çünkü bu olay gerçekleştiğinde o, çok küçük bir çocuktur.
Nükhet Duru

                                    Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru, henüz 11 yaşındayken anne ve babasının boşanmasından dolayı travma geçirmiş ve felç olmuştu. Yaşadığı bu zorlu süreç sebebiyle 1 yıl boyunca yürüyememiştir.  Fakat o hayata tutunmayı baaşrmıştır.
Nükhet Duru Türk pop müziğinin güçlü sesi Nükhet Duru, henüz 11 yaşındayken anne ve babasının boşanmasından dolayı travma geçirmiş ve felç olmuştu. Yaşadığı bu zorlu süreç sebebiyle 1 yıl boyunca yürüyememiştir. Fakat o hayata tutunmayı baaşrmıştır.
Müslüm Gürses
Arabesk müziğin babası olarak kabul edilen Gürses'in annesi, babası tarafından öldürülmüş, kardeşi öldürülmüş, kendisi öldü şüphesiyle morga kaldırılmıştı. Tüm bu acılarına rağmen, yaşamaktan hiç vazgeçmemiştir.
Müslüm Gürses Arabesk müziğin babası olarak kabul edilen Gürses'in annesi, babası tarafından öldürülmüş, kardeşi öldürülmüş, kendisi öldü şüphesiyle morga kaldırılmıştı. Tüm bu acılarına rağmen, yaşamaktan hiç vazgeçmemiştir.
Adile Naşit

                                    Çocuğu kalbinin delik olmasından dolayı küçük yaşta vefat etti. O, acısını kalbine gömdü ve kendisini sanatına verdi. Seksenli yıllara gelindiğinde kanser olduğunu öğrendi. Tedavi için yurt dışına gittiyse de genç yaşta vefat etti. Fakat hiçbir zaman üzüntüsünü dışarıya vurmadı.
Adile Naşit Çocuğu kalbinin delik olmasından dolayı küçük yaşta vefat etti. O, acısını kalbine gömdü ve kendisini sanatına verdi. Seksenli yıllara gelindiğinde kanser olduğunu öğrendi. Tedavi için yurt dışına gittiyse de genç yaşta vefat etti. Fakat hiçbir zaman üzüntüsünü dışarıya vurmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >