Yaşlanmaktan korkmayın; olduğun yaşta değil hissettiğin yaştasındır

Jan de Villeneuve
Jan de Villeneuve

Londra Moda Haftası'nda podyumun tozunu attıran 72 yaşındaki model Jan de Villeneuve "Hayat emekli maaşı almaya başladığınızda bitmez" diyerek yaşıtlarına taş çıkarttı.

1960'lı yıllarda modellik kariyerine başlayan Jan de Villeneuve döneminin en tanınan isimlerinden biriydi. Peş peşe iki kız çocuk dünyaya getiren De Villeneuve mesleğine kısa bir süre ara verdi. 1988'de yeniden kariyerine dönüş yapan De Villeneuve halen işini başarıyla sürdürüyor. Son olarak Londra Moda Haftası'nda podyuma çıkan 72 yaşındaki model yaptığı açıklamalarla da yaşıtlarına taş çıkarttı.
Gençlere nasihatte bulundu
De Villeneuve "Hayat emekli maaşı almaya başladığınızda bitmez. Bize verilen en büyük nimettir vücudumuz… Kaç yaşında olursak olalım her şeyden vazgeçip bir kenara çekilmek doğru değil. Hayatı sevin ve mutlu olmaya çalışın. Gençlik yıllarımda çok çalıştım. Elbette amacım herkes gibi para kazanmaktı. Ancak o yıllarda eğitimimi tamamlayıp daha sonra para ve şöhretin büyülü dünyasına kapılmış olsaydım. Hayattaki tek pişmanlığım eğitimimi tamamlayamamış olmam" diyerek gençlere de nasihatte bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >