Yavuz Bingöl'den Ahmet Kural'a ağır sözler: İki tane film çekmekle adam olunmuyor

Yavuz Bingöl, Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayından sonra sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Ahmet Kural'a tepki gösterdi.
Yavuz Bingöl, Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayından sonra sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Ahmet Kural'a tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı Sıla ile arasında yaşanan olaylardan sonra, Ahmet Kural'a bir tepki de sanat camiasının usta ismi Yavuz Bingöl'den geldi. Bingöl, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Ahmet Kural'a "Adam ol biraz, adam. İnsan ol" dedi.

Ünlü şarkıcı Sıla ile hakkında çıkan iddialar sonrası açıklama yapan Ahmet Kural, sosyal medyadan eleştirini yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya hesabından Ahmet Kural ile ilgili paylaşımda bulunan Yavuz Bingöl, videosunda "Ahmet Kural'sız kardeşim sen kimsin bir kadını dövüyorsun, Şiddet uyguluyorsun. Adam ol biraz adam. İnsan ol" dedi.

Takipçilerinden de destek geldi
Yavuz Bingöl'ün takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Bazıları takipçileri Bingöl'ü eleştirirken, bazı takipçileri ise Bingöl'e hak verdi.
Takipçilerinden de destek geldi Yavuz Bingöl'ün takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Bazıları takipçileri Bingöl'ü eleştirirken, bazı takipçileri ise Bingöl'e hak verdi.
Anlaşmaları iptal edildi
Ünlü oyuncuya bir darbe de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapı Kredi, yaşanan gelişmelerin ardından Ahmet Kural ile reklam çalışmalarına devam etmeyeceğini bankanın sosyal medya hesabından duyurdu.
Anlaşmaları iptal edildi Ünlü oyuncuya bir darbe de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapı Kredi, yaşanan gelişmelerin ardından Ahmet Kural ile reklam çalışmalarına devam etmeyeceğini bankanın sosyal medya hesabından duyurdu.
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu"
Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye giderek şikayetçi oldu. Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde 'Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu' açıklamasında bulundu.
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye giderek şikayetçi oldu. Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde 'Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu' açıklamasında bulundu.
Özür diledi!
Ahmet Kural, "Başta Sıla olmak üzere bütün kadınlardan özür diliyorum. O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim" dedi.
Özür diledi! Ahmet Kural, "Başta Sıla olmak üzere bütün kadınlardan özür diliyorum. O gece, benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim" dedi.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Dangalak kuralsız Ahmet’e

Yavuz Bingol (@yavuzbngl)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >