Yavuz Bingöl'den dikkat çeken açıklama: "Ak Parti'ye oy verdim"

yavuz bingöl
yavuz bingöl

Bugüne kadar AK Parti'ye bir kez oy verdiğini söyleyen Bingöl, hayatı boyunca toplam üç oy kullanmış.

Yavuz Bingöl, Habertürk TV'de yayınlanan Açık ve Net programına katıldı. Çok fazla oy vermediğini söyleyen ünlü türkücü Yavuz Bingöl, bugüne kadar 3 kez oy kullanmış. Bunlardan birini AK Parti'ye verdiğini söyleyen Yavuz Bingöl'ün dikkat çeken açıklamaları şöyle:

"Bizim Cumhurbaşkanımız"

"Günümüzde uyumlu olursanız adınız yandaş oluyor, diyalog kurarsanız adınız yandaş oluyor. İlişki kurarsanız adınız yandaş oluyor bu olacak iş mi? İnsanın ruhunda insanın yaratılışında var bu. Diyalog kurarak çözmemiz lazım. Bu ülke hepimizin, Devletin tepesindeki seçilmiş insana mesela Cumhurbaşkanı'na onu aşağılamak ya da hakaret etmek doğru mu? Bence değil. Ben hiçbir zaman böyle bir yol tercih etmem. Fikirlerimiz ayrı olabilir ama şu anda bizim Cumhurbaşkanı'mız. Ülkenin durumu belli, Irak'ın Suriye'nin durumu belli. Bizim ülkemize karşı bir art niyet var. 40 yıldır bir terör var 60 bin insanımız kaybetmişiz. İnsanlar birbirini sevmekten vazgeçtiği gibi bu ülkeyi de sevmekten vazgeçtiler galiba."

Hülya Koçyiğit'in sözlerine destek

Hülya Koçyiğit'in 'Bu ülkede bence kimse baskı altında değil, herkes fazla özgür yaptıklarından dolayı herkes bir gün Erdoğan'ı takdir edecek' sözlerine ilişkin Bingöl, "Fazla özgür sözlerine katılıyorum. Diktatör dediğiniz insana her şeyi söyleyebiliyor, konuşabiliyorsunuz. Bizim bir tane devletimiz var. Kültür Sanat Ödül Töreni var, onu almaya gelen insana ağza alınmayacak şeyler söyleniyor. Bu kişilerin insan olduğundan bile şüpheliyim" diye konuştu.

"Millet, devlete haksızlık ediyor"

Bingöl, "Bence devlete ve ülkeye haksızlık yapan bir toplum var. Eskiden devlet millete haksızlık ediyordu şimdi millet devlete haksızlık ediyor. Memlekete, ülkeye sahip çıkmak gerekiyor" ifadesini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >