Yavuz Bingöl'den sevenlerine sürpriz

Sağlık sorunları ile gündeme gelen Yavuz Bingöl, durumunun iyi olduğunu söyledi.
Sağlık sorunları ile gündeme gelen Yavuz Bingöl, durumunun iyi olduğunu söyledi.

Usta sanatçı Yavuz Bingöl'den sevenlerine bir sürpriz geldi. Bingöl, hayatını film yapmak istediğini söyleyerek, ''Oynayacak kişinin bana benzemesini ve oyunculuğunun iyi olmasını istiyorum''dedi. Sanatçı geçtiğimiz günlerde kısa bir operasyon geçirerek sevenlerini korkutmuştu.

Usta sanatçı Yavuz Bingöl, geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. 2 ay önce hastaneye yatan oyuncu kısa bir operasyon geçirdi. Durumunun iyi olan Bingöl, kendisiyle ilgili açıklamalar yaparak, yazın bir dizi projesi olduğunu söyledi.

'Film projem var'

Şarkıcı Yavuz Bingöl, temmuz ayında bir dizi projesine başlayacağını belirterek,''Yazılan iki film var. İkisi de benim yazdığım filmler. Bunlardan biri benim hayatım olacak, çocukluğumda yaşadıklarımla ilgili; diğeri de komedi tarzında bir orkestra hikayesi. Onları şu anda hazırlıyoruz. Önümüzdeki sene hayata geçirmeye çalışacağız. Oynayacak kişinin bana benzemesini ve oyunculuğunun iyi olmasını istiyorum. Bir de saz çalması gerekiyor'' dedi.

Yavuz Bingöl, kendi hayatını film yapmak istediğini söyledi.
Yavuz Bingöl, kendi hayatını film yapmak istediğini söyledi.

Sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı

Sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Bingöl, ''İki ana damara ve iki yan damara olmak üzere dört adet stent takıldı, ileride olabilecek bir daralmaya ya da bir sıkıntıya karşı önceden önlem alınmış oldu. Sağlıktan öte bir şey yok. Normal kontrole gitmiştim. Efor da ve diğer tetkiklerde bir şey çıkmamıştı. BT anjiyoda durum anlaşıldı. O yüzden Bt anjiyo yani sanal anjiyoyu herkese öneririm. Doktordan izin alarak konsere geldik. Doktorum kendimi yormadan normal hayatıma dönmemi istedi'' dedi.

Polis korosu kurdu

Kurduğu polis korosuyla ilgili, ''Polis koromuzu kuralı bir yıl oldu ve bu zamana kadar da 8-10 tane konser yaptık. Şu anda da polis haftasındayız polis teşkilatımızın 174. Yılını kutluyorum. Onlar için geliri şehit ailelerine bağışlanacak bir albüm yaptık. Çanakkale türküsüne Çanakkale’de bir klip çektik, o da birkaç gün içerisinde yayına girecek. Benim için çok keyifli oldu. Ülkemizin şartları elverirse Birkaç ilde polis koromuzla konser yapmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.

Yavuz Bingöl, en son Kargül adlı dizide oynamıştı.
Yavuz Bingöl, en son Kargül adlı dizide oynamıştı.

'12 yaşından beri çalışıyorum'

Yavuz Bingöl, ''Ben çalışmadan duramıyorum, 12 yaşımdan beri çalışıyorum. Yazları bile çalışırdım. Akranlarım tatile giderken ben her türlü işi yapardım. 12 yaşından beri çalıştığım için de köşede duramıyorum; güzel şeyler, iyi şeyler yapmaya çalışıyorum'' şeklinde konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >