Yayın sırasında birçok UFO görülünce NASA canlı yayını kesti

NASA UFO'lar yüzünden canlı yayını kesti
NASA UFO'lar yüzünden canlı yayını kesti

NASA'nın uzaydan yaptığı canlı yayınlar sürekli UFO iddialarıyla gündeme geliyor. Ancak iddialar bu kez oldukça ciddi.

NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan yaptığı canlı yayınlarda meydana gelen tuhaf olaylar bir türlü bitmek bilmiyor. Hal böyle olunca da UFO avcıları canlı yayınları büyük bir dikkatle takip eder oldular. Bu avcılar geçtiğimiz günlerde yine esrarengiz bir görüntü yakalamayı başardılar.

Söz konusu görüntülerde 6 farklı cisim süzülerek geçiyor ve bu görüntünün ardından her zaman olduğu gibi NASA canlı yayını kesiyor. NASA daha önce UFO tartışmaları konusunda bir açıklama yapmış ve bu ışık huzmelerinin gezegenimizden gelen yansımalar sonucunda oluştuğunu açıklamıştı. Ancak 6 tane yansımanın aynı anda birbirlerini takip eder bir şekilde gözükmesi imkansız herhalde. Madem ışık huzmesi NASA canlı yayını her seferinde neden kesiyor? vb. sorular sorulabilir.

Bu noktada komplo teorisyenleri ve uzmanlar ikiye ayrılıyor. Bazıları gerçekten NASA'nın bu sorulara cevap vermesi gerektiğini düşünürken, kimi araştırmacılar ise aslında tüm bu videoların ve canlı yayın kesilme durumunun maddi çıkar için bilinçli bir şekilde yapıldığını savunuyor. İşte o görüntüler;







Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >