Yaz mevsimini unutturup sonbahar düğünlerini sevdirecek 9 romantik neden

Sonbahar
Sonbahar

Rengarenk çiçekler, yemyeşil ağaçlar ve sıcacık bir güneş; sonbaharın yılın en romantik mevsimi olduğunu unutan neredeyse herkes, mis kokulu bir yaz mevsiminde evlenmeyi tercih ediyor.

Evet, sonbahar yılın en romantik mevsimi... Yağmur, çamur ve karanlık korkusundan neredeyse herkes düğününü yaz mevsimine denk getirmeye özen gösteriyor. Sonbaharın soft ve duru renkleri, sararmış yapraklar, kendini kışa hazırlayan bir doğa ve griye çalan koyu lacivert bir gökyüzü. Hiç içiniz kararmasın, kabul edin ki en güzel düğünler sonbaharda oluyor.
En özel gününü yazın bunaltıcı sıcağında geçirme fikri neden böylesi güzel geliyor bilinmez; ancak düğünlerin serin fakat üşütmeyen, karanlık ama ürkütmeyen romantik bir mevsimde tercih edilmesinin sebebi çok. İşte yaz mevsimini unutturup sonbahar düğünlerini sevdirecek romantik nedenler...

Davetiye seçimlerindeki soft renkler

                                    
                                    
                                    
                                    Sonbahar düğünlerinde sıradan birer davetiye hazırlayacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz; sonbahar renklerinden bir kaç derleme denemeniz önerisindeyiz.
Davetiye seçimlerindeki soft renkler Sonbahar düğünlerinde sıradan birer davetiye hazırlayacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz; sonbahar renklerinden bir kaç derleme denemeniz önerisindeyiz.
Düğün fotoğraflarınıza bakmaya yıllarca doyamayacaksınız

                                    
                                    
                                    
                                    Sonbaharın romantik havasında çekilmiş düğün fotoğraflarınıza bakmaya doyamayacaksınız. Unutmayın, sıcak havalarda fotoğraf çekimi de oldukça zor; terden makyajınız akabilir, havadan bunalıp stres olabilirsiniz.
Düğün fotoğraflarınıza bakmaya yıllarca doyamayacaksınız Sonbaharın romantik havasında çekilmiş düğün fotoğraflarınıza bakmaya doyamayacaksınız. Unutmayın, sıcak havalarda fotoğraf çekimi de oldukça zor; terden makyajınız akabilir, havadan bunalıp stres olabilirsiniz.
İşte bir sonbahar davet masası 

                                    
                                    
                                    
                                    Altın rengi sonbaharda dökülen yapraklardan esinlenilerek kullanılmış davet masasını, birkaç dökülen dal ile süslemeniz de mümkün.
İşte bir sonbahar davet masası Altın rengi sonbaharda dökülen yapraklardan esinlenilerek kullanılmış davet masasını, birkaç dökülen dal ile süslemeniz de mümkün.
Gelin çiçeğinde sonbahar renkleri

                                    
                                    
                                    
                                    Gelin çiçeğinizde sarı papatyalar, beyaz güller kullanmanızı önermiyoruz; kendinize gelin. Siz bir sonbahar gelinisiniz; renkleriniz her zaman soft olmalı.
Gelin çiçeğinde sonbahar renkleri Gelin çiçeğinizde sarı papatyalar, beyaz güller kullanmanızı önermiyoruz; kendinize gelin. Siz bir sonbahar gelinisiniz; renkleriniz her zaman soft olmalı.
Vintage modasını sevenlerin mevsimi

                                    
                                    
                                    
                                    Gelin çiçeğinizde mor ve tonlarını da kullanabilirsiniz; sonbaharı anımsatan her renk sizin renginiz. Hele vintage ve retroya merakınız varsa yaşadınız; sonbahar sizin mevsiminiz.
Vintage modasını sevenlerin mevsimi Gelin çiçeğinizde mor ve tonlarını da kullanabilirsiniz; sonbaharı anımsatan her renk sizin renginiz. Hele vintage ve retroya merakınız varsa yaşadınız; sonbahar sizin mevsiminiz.
Sonbaharın romantik havasına davet

                                    
                                    
                                    
                                    Kırmızılar, yeşiller ve sarılar; sonbaharın vazgeçilmez renkleri...
Sonbaharın romantik havasına davet Kırmızılar, yeşiller ve sarılar; sonbaharın vazgeçilmez renkleri...
Düğün pastası klasiği

                                    
                                    
                                    
                                    "Gelini öpebilirsiniz" faslından sonra bir klasiktir pasta merasimi. Pasta bir müzik eşliğinde düğünün gerçekleştirildiği mekana gelir ve gelin damat eşliğinde kesilir. 
Bu klişeye aldanıp pastanızı da klişeye kurban etmeyin. Sonbahar düğünü pastası, yine sonbahar temalı olmalıdır.
Düğün pastası klasiği "Gelini öpebilirsiniz" faslından sonra bir klasiktir pasta merasimi. Pasta bir müzik eşliğinde düğünün gerçekleştirildiği mekana gelir ve gelin damat eşliğinde kesilir. Bu klişeye aldanıp pastanızı da klişeye kurban etmeyin. Sonbahar düğünü pastası, yine sonbahar temalı olmalıdır.
Vintage bir damatlık 

                                    
                                    
                                    
                                    Sonbahar düğünlerinde kıyafetlerinizde de vintage tasarımlardan faydalanmanız mümkün.
Vintage bir damatlık Sonbahar düğünlerinde kıyafetlerinizde de vintage tasarımlardan faydalanmanız mümkün.
"Gel gelinim, gönlüme gel"

                                    
                                    
                                    İşte sonbaharın romantikliğini ve doğallığını yansıtan şahane bir gelin. Sonbahara uyumlu çiçekler, kırık beyaz ve vintage bir gelinlik, rüzgara ayak uydurmuş yarı açık, yarı toplu bir gelin topuzu...
"Gel gelinim, gönlüme gel" İşte sonbaharın romantikliğini ve doğallığını yansıtan şahane bir gelin. Sonbahara uyumlu çiçekler, kırık beyaz ve vintage bir gelinlik, rüzgara ayak uydurmuş yarı açık, yarı toplu bir gelin topuzu...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >