Yaz sezonunun ekran projeleri belli oldu! İşte yaz dizileri ve konuları

Yaz dizileri

Kış sezonunda yayınlanan dizilerin araya gitmesi ile birlikte ekran yaz dizilerine kalmaya başladı. İşte yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayacak olan diziler.

Kış sezonunda yayınlanan dizilerin araya gitmesi ile birlikte ekran yaz dizilerine kalmaya başladı. Çoğunluğu gençlere yönelik hazırlanan ve tanıtımları ekranda dönmeye başlayan dizileri ve konularını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı

                                    Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşüyor. Dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme alıyor.
Kalbimin Sultanı Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşüyor. Dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme alıyor.
Meleklerin Aşkı

                                    Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek midir? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.
Meleklerin Aşkı Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi birleştirecek olan kişi ise Melek’in annesi Rukiye’den (Oya Başar) başkası değil. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u da öz oğlu gibi seven Rukiye, Melek ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur. Rukiye’nin huzurevinden ayrılmasıyla Çekilmez ailesinin de başkahramanı olan Yağmur, Melek’in eniştesi Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) Melek’i zengin iş ortağı ile evlendirme hayallerine karşı savaşı kazanabilecek midir? Yağmur ve Melek çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelecek mi, gelemeyecek mi, gelseler de mutlu olacaklar mı? Bu kaderin örülen ağlarında gizlidir.
Darısı Başımıza

                                    Tüm hayatını çocuklarına adamış bir annenin hayattan artık tek beklentisi çocuklarının mürüvvetini görmek. Fakat bu ne mümkün. Büyük kızı Rüya eski bir oyuncuya platonik aşık olmuş çevresindekileri göremez durumdadır. Küçük oğlu Serkan tam bir anne kuzusu ve annesini yalnız bırakmayacağa benziyor. Ortanca kızı Öykü ise yurt dışında işinde gücünde, kariyerinde genç bir kız. Öykü’den hiç beklenmedik bir şekilde evleneceği haberini alan Zerrin büyük bir keyifle dünürleriyle tanışacağı günü beklemektedir. Kız isteme günü gelip çatar ve Aksoy ailesi ile Arslansoy aileleri arasında geçmişten gelen bir sır perdesi aralanır. Ortalığın karışmasıyla geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalır.
Darısı Başımıza Tüm hayatını çocuklarına adamış bir annenin hayattan artık tek beklentisi çocuklarının mürüvvetini görmek. Fakat bu ne mümkün. Büyük kızı Rüya eski bir oyuncuya platonik aşık olmuş çevresindekileri göremez durumdadır. Küçük oğlu Serkan tam bir anne kuzusu ve annesini yalnız bırakmayacağa benziyor. Ortanca kızı Öykü ise yurt dışında işinde gücünde, kariyerinde genç bir kız. Öykü’den hiç beklenmedik bir şekilde evleneceği haberini alan Zerrin büyük bir keyifle dünürleriyle tanışacağı günü beklemektedir. Kız isteme günü gelip çatar ve Aksoy ailesi ile Arslansoy aileleri arasında geçmişten gelen bir sır perdesi aralanır. Ortalığın karışmasıyla geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalır.
4N1K

                                    
                                    Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…
4N1K Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…
Hayati ve Diğerleri
Dizi, sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal'ın (Levent Ülgen) hikayesini komik bir dille ele alıyor.
Hayati ve Diğerleri Dizi, sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal'ın (Levent Ülgen) hikayesini komik bir dille ele alıyor.
Erkenci Kuş
Sanem’in babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvurusu yapacak ve dizide macera başlamış olacaktır. Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu vardır; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacaktır. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecektir. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacaktır.
Erkenci Kuş Sanem’in babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvurusu yapacak ve dizide macera başlamış olacaktır. Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu vardır; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacaktır. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecektir. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >