Yaz tatili için 8 aktivite önerisi: Hem eğlenin hem öğrenin

Yaz tatilini öğretici ve dolu dolu geçirmek için aktivitelere katılmayı unutmayın
Yaz tatilini öğretici ve dolu dolu geçirmek için aktivitelere katılmayı unutmayın

Tüm senenin yorgunluğu ailenizle veya arkadaşlarınızla planlayacağınız güzel bir yaz tatili ile çıkar. Hem eğlenip hem öğrenebileceğiniz birbirinden güzel aktiviteler ile tatilinizi dolu geçirmek mümkün. Dalıştan yamaç paraşütüne, tasarım atölyelerinden yelkene kadar birçok etkinliği tatilde deneyimleyip yeni hobiler edinebilirsiniz. Üstelik tüm bunları yapmak için çok uzağa gitmenize gerek yok. Tatilciler için cennet yeri olan ülkemiz birçok etkinliğe de ev sahibi yapıyor.

Tüm sene iş ve okul yorgunluğunun ardından kısa süreli de olsa yaz tatiline çıkmak ve dinlemek bulunmaz bir fırsat. Ailenizle, arkadaşlarınızla veya tek başınıza çıktığınız tatilde eğlenip öğrenme şansınızda bulunuyor.

Hem güzel hem de öğretici aktiviteler ile yaz tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Üstelik bu alanlarda profesyonelleşip, hobi edinebilirsiniz. Dinlenmenin yanında hareket halinde olmanızı da sağlayacak bu etkinlikler sizi zinde tutmaya da yardımcı olacak.

Dalış 

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Tatil denilince ilk akla gelen ilk aktivite olan dalış ile sualtı dünyasını keşfedebilirsiniz.  Ayrıca İzmir, İstanbul ve Sakarya gibi pek çok kentte dalış eğitimi alabilir bu konuda profesyonel olabilirsiniz.
Dalış Tatil denilince ilk akla gelen ilk aktivite olan dalış ile sualtı dünyasını keşfedebilirsiniz. Ayrıca İzmir, İstanbul ve Sakarya gibi pek çok kentte dalış eğitimi alabilir bu konuda profesyonel olabilirsiniz.
Kiteboard

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kiteboard ya da diğer adı ile kitesurf,  zevkli ve adrenalin dolu bir aktivite. Özellikle Akyaka, tatili kitesuf ile taçlandırmak için doğru adres olabilir. Özel ya da 2 kişilik grup dersleriyle eğitime başlayabilir, becerilerinizi geliştirirken tatilinizi güzelleştirebilirsiniz.
Kiteboard Kiteboard ya da diğer adı ile kitesurf, zevkli ve adrenalin dolu bir aktivite. Özellikle Akyaka, tatili kitesuf ile taçlandırmak için doğru adres olabilir. Özel ya da 2 kişilik grup dersleriyle eğitime başlayabilir, becerilerinizi geliştirirken tatilinizi güzelleştirebilirsiniz.
Yamaç paraşütü

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Ayağınızı yerden kesecek, Dünya’ya bambaşka bir perspektif ile bakmanızı sağlayacak olan yamaç paraşütünü profesyonel anlamda denemeye ne dersiniz? Türkiye’nin birçok noktasında yamaç paraşütü eğitimi almanız mümkün. İleri seviye eğitimleri de tamamlayıp ticari uçuş lisansı alarak bu işten para bile kazanmaya başlayabilirsiniz.
Yamaç paraşütü Ayağınızı yerden kesecek, Dünya’ya bambaşka bir perspektif ile bakmanızı sağlayacak olan yamaç paraşütünü profesyonel anlamda denemeye ne dersiniz? Türkiye’nin birçok noktasında yamaç paraşütü eğitimi almanız mümkün. İleri seviye eğitimleri de tamamlayıp ticari uçuş lisansı alarak bu işten para bile kazanmaya başlayabilirsiniz.
Kamp

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kamp, özellikle ailece zaman geçirmek isteyenler ve çocukları ile benzersiz bir tatili hedefleyenler için doğru seçim. Akyaka, İğneada ve Bolu ise ilk akla gelen harika kamp noktaları olarak biliniyor.
Kamp Kamp, özellikle ailece zaman geçirmek isteyenler ve çocukları ile benzersiz bir tatili hedefleyenler için doğru seçim. Akyaka, İğneada ve Bolu ise ilk akla gelen harika kamp noktaları olarak biliniyor.
Windsurf 

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Rüzgarın, güneş ve deniz ile birlikte size eşlik edeceği harika bir aktivite olan Windsurf, hayatınızın en heyecanlı seçimi olabilir. Bugün pek çok noktada hem tatil yapabilir, hem de windsurf eğitimi alabilirsiniz.
Windsurf Rüzgarın, güneş ve deniz ile birlikte size eşlik edeceği harika bir aktivite olan Windsurf, hayatınızın en heyecanlı seçimi olabilir. Bugün pek çok noktada hem tatil yapabilir, hem de windsurf eğitimi alabilirsiniz.
Yelken

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Yelken, deniz aşığı her insanın hayalidir. Bunu profesyonelliğe dönüştürmek için ise çeşitli eğitimlere katılabilirsiniz.Denizin güzelliğinde yol almak tatilinizi daha da güzelleştirebilir.
Yelken Yelken, deniz aşığı her insanın hayalidir. Bunu profesyonelliğe dönüştürmek için ise çeşitli eğitimlere katılabilirsiniz.Denizin güzelliğinde yol almak tatilinizi daha da güzelleştirebilir.
 Paramotor

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Paramotor, heyecanlı bir gökyüzü yolculuğu vadediyor. Paraşüt ile gökyüzünde istediğiniz kadar kalmak ve manzaranın tadını çıkarmak istiyorsanız, doğru seçim paramotor olacaktır.
Paramotor Paramotor, heyecanlı bir gökyüzü yolculuğu vadediyor. Paraşüt ile gökyüzünde istediğiniz kadar kalmak ve manzaranın tadını çıkarmak istiyorsanız, doğru seçim paramotor olacaktır.
Tasarım atölyeleri

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Makrome, seramik ya da cam atölyelerine katılabilir,doğal sabun yapımını öğrenebilirsiniz. İstanbul’daki sayısız atölye çalışmasının yanı sıra Ankara, İzmir ve Bursa gibi şehirlerde de tatili anlamlı kılacağınız atölyelere dahil olabilirsiniz.
Tasarım atölyeleri Makrome, seramik ya da cam atölyelerine katılabilir,doğal sabun yapımını öğrenebilirsiniz. İstanbul’daki sayısız atölye çalışmasının yanı sıra Ankara, İzmir ve Bursa gibi şehirlerde de tatili anlamlı kılacağınız atölyelere dahil olabilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / AKTİVİDO.COM