Yazın en iddialı dizisi olarak başladı ancak reytinglerde zirveyi göremedi

Erkenci Kuş dizisi
Erkenci Kuş dizisi

Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolü olduğu Erkenci Kuş dizisi reytinglerde bakın kaçıncı sırada yer aldı.

Çarşamba akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolü olduğu Erkenci Kuş dizisi reytinglerde ancak üçüncü olabildi.

Total grubu reyting sonuçları

                                    Total grubu reyting sonuçlarında birincilik, Survivor'un oldu. Finale doğru yaklaşan yarışmada ödül oyunları büyük ilgi çekiyor. Dünya Kupası Nijerya-Arjantin maçı listede ikinci sırada yer alırken, Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolünde olduğu Erkenci Kuş dizisi, ilk bölümü ile listede üçüncü sırada yer aldı. Dizinin elde ettiği reyting oranı, 6.29.
Total grubu reyting sonuçları Total grubu reyting sonuçlarında birincilik, Survivor'un oldu. Finale doğru yaklaşan yarışmada ödül oyunları büyük ilgi çekiyor. Dünya Kupası Nijerya-Arjantin maçı listede ikinci sırada yer alırken, Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolünde olduğu Erkenci Kuş dizisi, ilk bölümü ile listede üçüncü sırada yer aldı. Dizinin elde ettiği reyting oranı, 6.29.
AB grubu reyting sonuçları

                                    AB grubu reyting sonuçlarında da benzeri bir sonuç oluştu. Nijerya - Arjantin maçı listede birinciliğe yerleşirken, Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolünde olduğu Erkenci Kuş dizisi 6.41 reyting ile ikinci oldu. Diziyi, 5.79 reyting ile Survivor takip etti.
AB grubu reyting sonuçları AB grubu reyting sonuçlarında da benzeri bir sonuç oluştu. Nijerya - Arjantin maçı listede birinciliğe yerleşirken, Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolünde olduğu Erkenci Kuş dizisi 6.41 reyting ile ikinci oldu. Diziyi, 5.79 reyting ile Survivor takip etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >