Yedikleri yüzünden obeziteye yakalanan "Şişko amca" zayıflama kampında!

Şişko amca
Şişko amca

Tükettiği besinler yüzünden obez olan maymun, yetkililerce zayıflama kampına alındı.

Tayland'da yediği yiyeceklerden dolayı obez olan "Şişko amca" takma isimli maymun görenleri şoke etti.

"Şişko amca"
"Şişko amca" isimli maymun turistlerin ilgi odağı oldu. Tayland'da normal ağırlığının iki katı olan obezite maymun, karnı yerde sürünerek yürüyebiliyor.
"Şişko amca" "Şişko amca" isimli maymun turistlerin ilgi odağı oldu. Tayland'da normal ağırlığının iki katı olan obezite maymun, karnı yerde sürünerek yürüyebiliyor.
Turistler besliyor
Bangkok'ta bir pazarda turistler tarafından kavun, karpuz, erişte, milkshake ve mısır ile beslenen maymun yediği şekerli yiyeceklerden obezite oldu.
Turistler besliyor Bangkok'ta bir pazarda turistler tarafından kavun, karpuz, erişte, milkshake ve mısır ile beslenen maymun yediği şekerli yiyeceklerden obezite oldu.
Yetkililerce kampa alındı
Yetkililer 14 kilo ağırlığındaki "Şişko amca"nın ağırlığını 8 kiloya düşürmek için şehir merkezinden uzakta bulunan yaban hayatı kurtarma merkezine naklederek kontrol altına aldı.
Yetkililerce kampa alındı Yetkililer 14 kilo ağırlığındaki "Şişko amca"nın ağırlığını 8 kiloya düşürmek için şehir merkezinden uzakta bulunan yaban hayatı kurtarma merkezine naklederek kontrol altına aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >