Yeni gelir kapısıyla paraya para demiyor!

Hanife
Hanife

Zuhal Topal'ın izdivaç programıyla ünlenen isim Hanife, yeni işiyle paraya para demiyor!

Zuhal Topal'ın izdivaç programında ün kazanan gelin adayı Hanife, sosyal medyada 440 bine yakın takipçi sayesinde paraya para demiyor.

Paraya para demiyor!
Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında eş ararken şöhret olan gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor.
Paraya para demiyor! Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında eş ararken şöhret olan gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor.
Araba aldı!
İzdivaç programında eş ararken şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, sosyal medyadan yaptığı reklamlardan kazandığı parayla kendine araba aldı.
Araba aldı! İzdivaç programında eş ararken şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, sosyal medyadan yaptığı reklamlardan kazandığı parayla kendine araba aldı.
Kira alıyor mu?
Satın aldığı arabayı da yaptığı reklamlarda kullanmaktan kaçınmayan Hanife'nin bunun için ekstra kira alıp almadığı da bilinmiyor.
Kira alıyor mu? Satın aldığı arabayı da yaptığı reklamlarda kullanmaktan kaçınmayan Hanife'nin bunun için ekstra kira alıp almadığı da bilinmiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >